Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Blij met Solveo Trainingen

Eerlijk gezegd liep mijn onderneming slecht. Mijn omzet was te laag en op een of andere manier kon ik mijn klanten niet bereiken. Ik had een nieuwe website maar geen bezoekers. Degene die mijn website gemaakt heeft is een goede vriend maar die heeft verder geen verstand van marketing. Daar moest ik toch echt zelf mee aan de slag. Ik heb een cateringbedrijf in Amsterdam en ik moet goed vindbaar zijn voor bedrijven. Tijdens een avond surfen op internet kwam ik bij Solveo Trainingen terecht. Mooie, duidelijke website waarop precies stond waar ik naar op zoek was. Ik heb me opgegeven voor een cursus. Al vanaf de eerste minuut dat ik les kreeg, voelde ik dat in goede handen was. Aardige cursusleider, leuke lesstof en alles is meteen in de praktijk toepasbaar. Ik kon direct werken aan mijn eigen website, tijdens de cursus. En dat werkte meteen goed. Zelfs tijdens de les kwam er een nieuwe klant binnen!

Zaak gered

Ik denk dat zonder deze training mijn onderneming failliet was gegaan. In zekere zin heeft Solveo Trainingen mijn zaak gered. Daar ben ik heel blij mee. En ik heb nu de kennis om zelf in de toekomst mijn website te beheren. Echt top. Ze bieden hier prima cursussen aan, waar je veel mee kan in de praktijk. Aanrader!