Home Blog

Blij met Solveo Trainingen

0

Eerlijk gezegd liep mijn onderneming slecht. Mijn omzet was te laag en op een of andere manier kon ik mijn klanten niet bereiken. Ik had een nieuwe website maar geen bezoekers. Degene die mijn website gemaakt heeft is een goede vriend maar die heeft verder geen verstand van marketing. Daar moest ik toch echt zelf mee aan de slag. Ik heb een cateringbedrijf in Amsterdam en ik moet goed vindbaar zijn voor bedrijven. Tijdens een avond surfen op internet kwam ik bij Solveo Trainingen terecht. Mooie, duidelijke website waarop precies stond waar ik naar op zoek was. Ik heb me opgegeven voor een cursus. Al vanaf de eerste minuut dat ik les kreeg, voelde ik dat in goede handen was. Aardige cursusleider, leuke lesstof en alles is meteen in de praktijk toepasbaar. Ik kon direct werken aan mijn eigen website, tijdens de cursus. En dat werkte meteen goed. Zelfs tijdens de les kwam er een nieuwe klant binnen!

Zaak gered

Ik denk dat zonder deze training mijn onderneming failliet was gegaan. In zekere zin heeft Solveo Trainingen mijn zaak gered. Daar ben ik heel blij mee. En ik heb nu de kennis om zelf in de toekomst mijn website te beheren. Echt top. Ze bieden hier prima cursussen aan, waar je veel mee kan in de praktijk. Aanrader!

Je wilt graag Engelse les?

0

Waarschijnlijk weten wij allemaal wel een paar woordjes van de Engelse taal. Maar zou jij jezelf daar kunnen redden of is er toch een cursus voor nodig? Een Engelse les volgen is dan ook zeer aan te raden om te doen! Maar natuurlijk zit jij er niet op te wachten om dit als half werk te doen. Een geschikte instituut vinden die ervoor zorgt dat jij het ook echt kan is dan het beste wat je kunt doen. Zo raad ik je aan om eens op de website van Masterclass English te kijken! Bij dit bedrijf heb je niet alleen deze cursus. Het wordt ook nog eens gegeven op jouw eigen niveau! Hierdoor zal de les niet moeilijk zijn en zul jij het goed onder de knie krijgen.

Een Engelse les volgen

Eigenlijk is het zo gek nog niet om Engelse les te volgen. Hiermee kan jij jouw talen knobbel verder uitbreiden. Bovendien is dit op zakelijk niveau zeer aan te raden om te gebruiken. Een cursus volgen is vandaag de dag ook helemaal niet gek. Sterker nog, vrijwel iedereen wilt dit graag maar weinig nemen deze stap ook echt!

Persoonlijk vind ik het volgen van deze les een zeer ideaal idee. Met name bij ons op kantoor is het perfect. Hiermee leer ik op de juiste manier deze taal onder de knie te krijgen.

Fabius

0

Fabius: investeren in jezelf met een diploma

Op zoek naar een goede opleiding waar je een diploma kunt halen voor secretaresse, administratief medewerker, receptioniste of een van de vele andere kantoorbanen? Bij Fabius kun je terecht voor klassikale lessen waarin je de basis leert en waarna je er klaar voor bent om aan de slag te gaan. Een opleiding volgen bij Fabius betekent dat je wordt voorbereid op veelgevraagde functies maar dat je ook snel aan de slag kunt met de kennis die van je verwacht wordt. De praktijkgerichte opleidingen, de kleine klassen en de ervaren docenten zorgen ervoor dat je snel je diploma haalt.

Leer nieuwe kennis en vaardigheden bij Fabius

Het grote voordeel van een opleiding volgen bij Fabius is dat de lessen door heel Nederland worden gegeven. Er is dus altijd een mogelijkheid dat je bij jou in de buurt een opleiding kunt volgen tot boekhouder of commercieel medewerker binnendienst. Wanneer je een tijdje van de arbeidsmarkt bent geweest is Fabius een ideale manier om snel weer up to date te komen met de kennis die in een bepaalde functie is vereist. Je leert precies wat toekomstige werkgevers van je verwachten en op deze manier ben je een echte aanwinst voor ieder bedrijf. Tijdens de opleiding heb je een aantal weken één ochtend of avond per dag klassikaal les. Dit kan per opleiding verschillen. Je leert tijdens deze lessen de belangrijkste aspecten van een vak, waardoor je snel en praktijkgericht bezig bent. Na afloop van de opleiding ontvang je een diploma en kun je op zoek gaan naar een baan. Met Fabius kun je dus een opleiding volgen in je vrije tijd! Je kunt online eerst een brochure aanvragen om te zien of er de opleiding naar jouw keuze erbij staat. Je hebt ook de mogelijkheid om je direct aan te melden voor een opleiding. Je krijgt dan direct te zien waar en wanneer de lessen starten.

Loopbaanadviseur nodig? Schakel TC Academy in

0

Er kunnen verschillende momenten in je leven zijn wanneer je de hulp van een loopbaanadviseur wel kunt gebruiken. Ten eerste zijn er de werknemers die net hun eerste stappen zetten op het pad van hun loopbaan. Er komt veel op je af. Dit kan bijzonder overweldigend zijn. De vraag is dan vaak ook: pas ik bij mijn nieuwe functie? Wat is de beste loopbaan voor mij? Een loopbaanadviseur kan je helpen om in kaart te brengen wat jouw kwaliteiten zijn. Vervolgens kunnen deze positieve eigenschappen gematcht worden met passende functies. Loopbaanadviseur nodig? De TC Academy helpt je graag.

Wanneer kun je een loopbaanadviseur gebruiken?

De loopbaanadviseurs van de TC Academy kunnen je op diverse momenten bijstaan. Immers kunnen niet alleen nieuwe maar ook de al wat langer meelopende medewerkers behoefte hebben aan een nieuwe impuls aan hun carrière. Soms twijfel je of jouw functie nog wel bij je past. Misschien wil je iets anders. Een loopbaanadviseur van de TC Academy helpt je om dit in kaart te brengen.

Maar ook voor werkgevers kan een loopbaanadviseur van de TC Academy een hoop uitkomsten bieden. Zeker in het geval van een fusie, een overname of een reorganisatie kan er een boel worden veranderd binnen een organisatie. Een loopbaanadviseur kan per werknemer bekijken of deze nog wel tevreden is of zijn of haar functie. Veranderingen kunnen doorgesproken worden en gekeken kan worden naar het traject. Zo kan een loopbaanadviseur van de TC Academy helpen om grote veranderingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

The Lean Six Sigma Company: trainingen op maat

0

Organisaties zijn altijd op zoek naar verbeterpunten, en een organisatie als The Lean Six Sigma Company kan bedrijven hierbij helpen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het implementeren en toepassen van methodes die bedrijven verder kunnen brengen. Hierbij ligt de nadruk op het vergroter van de productiviteit van de medewerkers. Ook zaken zoals het verhogen van de tevredenheid onder de klanten en het besparen van kosten zullen bij de trainingen van The Lean Six Sigma Company geleerd worden. Zo leren medewerkers om deze goede initiatieven toe te passen in de praktijk.

De meerwaarde van The Lean Six Sigma Company voor jouw bedrijf

Sinds het jaar 2002 is The Lean Six Sigma Company actief. Trainingen en workshops worden ingezet om de principes van dit bedrijf over te geven aan professionals. Zij kunnen dankzij deze principes zichzelf blijven verbeteren. Dankzij de samenwerking met diverse universiteiten over de hele wereld, ook in Nederland, ben je er zeker van dat de principes van deze organisatie niet alleen hoog aangeschreven staan maar tevens wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Dankzij de speciale methodiek die The Lean Six Sigma Company ontwikkeld heeft, kan ook jouw bedrijf of organisatie de vruchten plukken van de principes van deze organisatie. Je zult zien dat de productiviteit omhoog gaat, je meer kosten kunt besparen en dat ook de klanten meer tevreden zullen zijn over wat jouw bedrijf ze kan bieden. Daarom loont het de moeite om de site van The Lean Six Sigma Company eens te bekijken, want je bedrijf kan hier veel profijt van hebben.

Muziekacademie

0
Muziek leren spelen

Wil je graag artiest worden of voor de hobby muziek leren maken? Dan zul je naar de muziekacademie moeten gaan. Muziek maken is niet makkelijk en dit zul je moeten leren. Gelukkig zijn hier genoeg docenten voor de vinden welke je hierbij willen helpen. Als eerste is het belangrijk dat je weet wat je wilt leren aan muziek. Wil je leren zingen dan zul je een muziekacademie moeten vinden welke je leert zingen. Wil je een bepaald instrument bespelen dan moet je op zoek gaan naar een docent die je kan helpen met dit specifieke instrument te bespelen. Gelukkig kan iedereen leren muziek te maken je moet alleen maar willen! Muziek leren spelen vergt wel erg veel doorzettingsvermogen omdat het niet gemakkelijk is, daarom is het belangrijk dat jij een instrument uit kiest die jou pakt. Bij muziek maken hoort een speciaal gevoel, dit gevoel zal je motiveren.

Hoe kies je de juiste muziekacademie

Het is belangrijk dat jij een muziekacademie vind die bij je past. Het is hierbij belangrijk dat je gericht een academie zoekt die je kan helpen bij jouw instrument, wil je zingen zoek dan een academie die je kan helpen leren zingen. Het is verstandig goed naar reviews te kijken. Deze reviews geven je een goed beeld van de kwaliteit van de school. Wacht dus niet aan ga aan de slag.

Een coaching opleiding volg je bij de TC Academy

0

Wil je meer info over een coaching opleiding? Misschien wil je wel ontdekken of het iets voor jou is. In dat geval is het aan te raden om eens een kijkje te nemen op de website van TC Academy. Dit instituut is één van de beste organisaties binnen Nederland op het gebied van opleidingen voor trainers en coaches. Hierbij wordt de link gelegd met het vakgebied van de cursist. Je wordt dus niet alleen opgeleid tot trainer of coach, maar jouw kennis over jouw werkgebied wordt ook nog eens verdiept. Daarnaast is een coaching opleiding bij de TC Academy goed voor je algemene ontwikkeling.

Voor welke coaching opleiding kun je kiezen?

Een blik op de site van de TC Academy vertelt je genoeg: hier vind je een groot en divers assortiment aan coaching opleidingen. De lengte van deze opleidingen zijn variabel. Sommige opleidingen duren 18 dagen, andere juist 13 dagen. Wat wel voor alle coaching opleidingen van TC Academy geldt is het feit dat je een Post HBO erkend diploma ontvangt na het afronden van de opleiding. Je diploma is dus ook daadwerkelijk van waarde.

Veelal worden de opleidingen van TC Academy in twee steden gegeven: Rotterdam en Utrecht. Als afstudeeropdracht krijg je over het algemeen de mogelijkheid om jouw kennis in de praktijk te toetsen. Zo zie je meteen de meerwaarde van een coaching opleiding bij de TC Academy. Op de site van dit instituut zie je meerdere coaching opleidingen. Voorbeelden hiervan zijn Post HBO trainer, Post HBO coach of Post HBO loopbaancoach.

BHV cursus volgen

0
BHV cursus

Het is erg belangrijk om een BHV cursus te gaan volgen. Vooral in het bedrijfsleven is de kans op een calamiteit erg aanwezig. Wanneer deze zich voor doet is het fijn om te weten dat er mensen in het gebouw rondlopen die weten hoe zij moeten handelen. Vooral wanneer je in een groot gebouw aanwezig bent is een beetje goede structuur erg belangrijk. Regelmatig worden er dan ook brandoefeningen gehouden om te kijken of alles goed op elkaar is afgestemd, mocht dit ooit een echte calamiteit worden. Via Sterrenburg is het mogelijk om zo een cursus te gaan volgen. Deze duurt twee dagen en hier leer je heel veel interessante dingen.

Een tweedaagse BHV cursus gaan volgen

Via Sterrenburg is het mogelijk om een twee daagse of een vier dagdelen cursus te gaan volgen. Hier leer je eerste hulp te verlenen bij een calamiteit. Bij een brand leer je om de mensen zo snel mogelijk ene gebouw uit te krijgen. Hiermee voorkom je erger en dat staat op de eerste plaats. Voorkomen is beter dan genezen. Wanneer je een cursus hier gaat volgen ontvang je lesmateriaal waarmee je aan de slag kan gaan. Het boek NIBHV Basis Bedrijfshulpverlener is hier een onderdeel van. Heb je deze opleiding volledig goed afgerond, dan wordt dit afgesloten met een examen. Je ontvangt hierna een certificaat.

BHV cursus

Sterrenburg opleidingsinstituut

Via dit bedrijf is het mogelijk om diverse opleidingen te gaan volgen. Zodra je een kijkje op de website gaan nemen, zie je al diverse cursussen waaraan je deel kan nemen. Wat mij opviel was de instructie van kleine blusmiddelen. Moet er eerlijk bij zeggen dat binnen ons bedrijf overal die apparaten hangen, maar om ermee om te gaan dat weet ik ook niet precies. Het is wel logisch hoe je zo een apparaat laat blussen, maar deze techniek moet je wel beheersen. Want je kan een brand ook erger maken door de verkeerde techniek toe te passen. Tevens leer je hier ook andere belangrijke dingen die je in de praktijk kan toepassen.

Meerdere bhv’ers binnen ons bedrijf

Omdat ons bedrijf flink aan het groeien is, is het belangrijk om hier ook de hulpverlening op aan te passen. Daarom moesten er meerdere medewerkers de training gaan volgen van de BHV opleiding. Mocht er ooit iets binnen ons bedrijf gebeuren dan kunnen deze medewerkers hun kennis in de praktijk brengen.

Met acht personen tegelijk hebben zij deze opleiding gevolgd via SBHV. De groepen zijn namelijk niet groter dan acht personen, een grotere groep is wel mogelijk, maar dat is op aanvraag. Tijdens deze opleiding hebben zij veel dingen geleerd. Zo hebben zij geleerd om een brand te bestrijden. Gebouwen te ontruimen en wat erg belangrijk is om te reanimeren.

Neem contact op

Ben je na het lezen van deze blog ook geïnteresseerd in een opleiding bij Sterrenburg, neem dan contact op. Het contact formulier kan je op hun website vinden en invullen. Zodra deze is verzonden neemt Sterrenburg BHV binnen twee dagen contact met je op.

Wat is the lean six sigma company?

0

The lean six sigma company is een bedrijf dat andere bedrijven helpt om zichzelf en hun processen te verbeteren. Dat is het in een notendop, maar we vertellen hier graag nog veel meer over! Daarom hebben we deze blog voor je geschreven. Lees dus snel verder en kom er achter wat er allemaal mogelijk is bij the lean six sigma company.

Een nieuwe riem

The lean six sigma company voert verbetertrajecten uit samen met een medewerker van het bedrijf in kwestie. Zo wordt die medewerker dus getraind terwijl er verbeteringen worden aangebracht in de organisatie. De cursus die de medewerker volgt draait om de praktijkcase bij zijn of haar werkgever, waardoor er dus dubbele waarde ontstaat. De cursussen zijn onderverdeeld in verschillende kleuren ‘belts’, net zoals bij bijvoorbeeld judo!

Soorten belts

Er zijn zoals zojuist werd aangestipt verschillende kleuren ‘belts’. Het begint bij de yellow belt, waarbij je basiskennis opdoet van lean six sigma en de achterliggende methodes. Daarna komt de green belt, waarmee je al echt een verbetertraject leert uitvoeren en hier dus ook meteen mee aan de slag gaat voor je eigen werkgever. Vervolgens is er de black belt. Hiermee leer je als cursist hoe je zelf een verbetertraject moet opstarten, begeleiden en afronden Tot slot zijn er nog master black belts, die volledig op de hoogte zijn van de mogelijkheden en dit goed kunnen managen.

Dat is the lean six sigma company

Nu weet je ongeveer wat the lean six sigma doet. Ze bieden cursussen aan die medewerkers nieuwe en nuttige vaardigheden aanleren terwijl er meteen in de praktijk wordt gewerkt aan procesverbeteringen bij het bedrijf waar zij werken. Deze manier levert ontzettend veel voordeel op en is de investering voor de cursus vaak meer dan waard. Lijkt het je wat? Ga dan op zoek naar een lean six sigma cursus van een niveau dat bij je past, je zult er geen spijt van krijgen!

Loopbaanadviseur nodig? Schakel TC Academy in

0

Er kunnen verschillende momenten in je leven zijn wanneer je de hulp van een loopbaanadviseur wel kunt gebruiken. Ten eerste zijn er de werknemers die net hun eerste stappen zetten op het pad van hun loopbaan. Er komt veel op je af. Dit kan bijzonder overweldigend zijn. De vraag is dan vaak ook: pas ik bij mijn nieuwe functie? Wat is de beste loopbaan voor mij? Een loopbaanadviseur kan je helpen om in kaart te brengen wat jouw kwaliteiten zijn. Vervolgens kunnen deze positieve eigenschappen gematcht worden met passende functies. Loopbaanadviseur nodig? De TC Academy helpt je graag.

Wanneer kun je een loopbaanadviseur gebruiken?

De loopbaanadviseurs van de TC Academy kunnen je op diverse momenten bijstaan. Immers kunnen niet alleen nieuwe maar ook de al wat langer meelopende medewerkers behoefte hebben aan een nieuwe impuls aan hun carrière. Soms twijfel je of jouw functie nog wel bij je past. Misschien wil je iets anders. Een loopbaanadviseur van de TC Academy helpt je om dit in kaart te brengen.

Maar ook voor werkgevers kan een loopbaanadviseur van de TC Academy een hoop uitkomsten bieden. Zeker in het geval van een fusie, een overname of een reorganisatie kan er een boel worden veranderd binnen een organisatie. Een loopbaanadviseur kan per werknemer bekijken of deze nog wel tevreden is of zijn of haar functie. Veranderingen kunnen doorgesproken worden en gekeken kan worden naar het traject. Zo kan een loopbaanadviseur van de TC Academy helpen om grote veranderingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.