Home Blog

BHV cursus volgen

0
BHV cursus

Het is erg belangrijk om een BHV cursus te gaan volgen. Vooral in het bedrijfsleven is de kans op een calamiteit erg aanwezig. Wanneer deze zich voor doet is het fijn om te weten dat er mensen in het gebouw rondlopen die weten hoe zij moeten handelen. Vooral wanneer je in een groot gebouw aanwezig bent is een beetje goede structuur erg belangrijk. Regelmatig worden er dan ook brandoefeningen gehouden om te kijken of alles goed op elkaar is afgestemd, mocht dit ooit een echte calamiteit worden. Via Sterrenburg is het mogelijk om zo een cursus te gaan volgen. Deze duurt twee dagen en hier leer je heel veel interessante dingen.

Een tweedaagse BHV cursus gaan volgen

Via Sterrenburg is het mogelijk om een twee daagse of een vier dagdelen cursus te gaan volgen. Hier leer je eerste hulp te verlenen bij een calamiteit. Bij een brand leer je om de mensen zo snel mogelijk ene gebouw uit te krijgen. Hiermee voorkom je erger en dat staat op de eerste plaats. Voorkomen is beter dan genezen. Wanneer je een cursus hier gaat volgen ontvang je lesmateriaal waarmee je aan de slag kan gaan. Het boek NIBHV Basis Bedrijfshulpverlener is hier een onderdeel van. Heb je deze opleiding volledig goed afgerond, dan wordt dit afgesloten met een examen. Je ontvangt hierna een certificaat.

BHV cursus

Sterrenburg opleidingsinstituut

Via dit bedrijf is het mogelijk om diverse opleidingen te gaan volgen. Zodra je een kijkje op de website gaan nemen, zie je al diverse cursussen waaraan je deel kan nemen. Wat mij opviel was de instructie van kleine blusmiddelen. Moet er eerlijk bij zeggen dat binnen ons bedrijf overal die apparaten hangen, maar om ermee om te gaan dat weet ik ook niet precies. Het is wel logisch hoe je zo een apparaat laat blussen, maar deze techniek moet je wel beheersen. Want je kan een brand ook erger maken door de verkeerde techniek toe te passen. Tevens leer je hier ook andere belangrijke dingen die je in de praktijk kan toepassen.

Meerdere bhv’ers binnen ons bedrijf

Omdat ons bedrijf flink aan het groeien is, is het belangrijk om hier ook de hulpverlening op aan te passen. Daarom moesten er meerdere medewerkers de training gaan volgen van de BHV opleiding. Mocht er ooit iets binnen ons bedrijf gebeuren dan kunnen deze medewerkers hun kennis in de praktijk brengen.

Met acht personen tegelijk hebben zij deze opleiding gevolgd via SBHV. De groepen zijn namelijk niet groter dan acht personen, een grotere groep is wel mogelijk, maar dat is op aanvraag. Tijdens deze opleiding hebben zij veel dingen geleerd. Zo hebben zij geleerd om een brand te bestrijden. Gebouwen te ontruimen en wat erg belangrijk is om te reanimeren.

Neem contact op

Ben je na het lezen van deze blog ook geïnteresseerd in een opleiding bij Sterrenburg, neem dan contact op. Het contact formulier kan je op hun website vinden en invullen. Zodra deze is verzonden neemt Sterrenburg BHV binnen twee dagen contact met je op.

Wat is the lean six sigma company?

0

The lean six sigma company is een bedrijf dat andere bedrijven helpt om zichzelf en hun processen te verbeteren. Dat is het in een notendop, maar we vertellen hier graag nog veel meer over! Daarom hebben we deze blog voor je geschreven. Lees dus snel verder en kom er achter wat er allemaal mogelijk is bij the lean six sigma company.

Een nieuwe riem

The lean six sigma company voert verbetertrajecten uit samen met een medewerker van het bedrijf in kwestie. Zo wordt die medewerker dus getraind terwijl er verbeteringen worden aangebracht in de organisatie. De cursus die de medewerker volgt draait om de praktijkcase bij zijn of haar werkgever, waardoor er dus dubbele waarde ontstaat. De cursussen zijn onderverdeeld in verschillende kleuren ‘belts’, net zoals bij bijvoorbeeld judo!

Soorten belts

Er zijn zoals zojuist werd aangestipt verschillende kleuren ‘belts’. Het begint bij de yellow belt, waarbij je basiskennis opdoet van lean six sigma en de achterliggende methodes. Daarna komt de green belt, waarmee je al echt een verbetertraject leert uitvoeren en hier dus ook meteen mee aan de slag gaat voor je eigen werkgever. Vervolgens is er de black belt. Hiermee leer je als cursist hoe je zelf een verbetertraject moet opstarten, begeleiden en afronden Tot slot zijn er nog master black belts, die volledig op de hoogte zijn van de mogelijkheden en dit goed kunnen managen.

Dat is the lean six sigma company

Nu weet je ongeveer wat the lean six sigma doet. Ze bieden cursussen aan die medewerkers nieuwe en nuttige vaardigheden aanleren terwijl er meteen in de praktijk wordt gewerkt aan procesverbeteringen bij het bedrijf waar zij werken. Deze manier levert ontzettend veel voordeel op en is de investering voor de cursus vaak meer dan waard. Lijkt het je wat? Ga dan op zoek naar een lean six sigma cursus van een niveau dat bij je past, je zult er geen spijt van krijgen!

Loopbaanadviseur nodig? Schakel TC Academy in

0

Er kunnen verschillende momenten in je leven zijn wanneer je de hulp van een loopbaanadviseur wel kunt gebruiken. Ten eerste zijn er de werknemers die net hun eerste stappen zetten op het pad van hun loopbaan. Er komt veel op je af. Dit kan bijzonder overweldigend zijn. De vraag is dan vaak ook: pas ik bij mijn nieuwe functie? Wat is de beste loopbaan voor mij? Een loopbaanadviseur kan je helpen om in kaart te brengen wat jouw kwaliteiten zijn. Vervolgens kunnen deze positieve eigenschappen gematcht worden met passende functies. Loopbaanadviseur nodig? De TC Academy helpt je graag.

Wanneer kun je een loopbaanadviseur gebruiken?

De loopbaanadviseurs van de TC Academy kunnen je op diverse momenten bijstaan. Immers kunnen niet alleen nieuwe maar ook de al wat langer meelopende medewerkers behoefte hebben aan een nieuwe impuls aan hun carrière. Soms twijfel je of jouw functie nog wel bij je past. Misschien wil je iets anders. Een loopbaanadviseur van de TC Academy helpt je om dit in kaart te brengen.

Maar ook voor werkgevers kan een loopbaanadviseur van de TC Academy een hoop uitkomsten bieden. Zeker in het geval van een fusie, een overname of een reorganisatie kan er een boel worden veranderd binnen een organisatie. Een loopbaanadviseur kan per werknemer bekijken of deze nog wel tevreden is of zijn of haar functie. Veranderingen kunnen doorgesproken worden en gekeken kan worden naar het traject. Zo kan een loopbaanadviseur van de TC Academy helpen om grote veranderingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een coaching opleiding volg je bij de TC Academy

0

Wil je meer info over een coaching opleiding? Misschien wil je wel ontdekken of het iets voor jou is. In dat geval is het aan te raden om eens een kijkje te nemen op de website van TC Academy. Dit instituut is één van de beste organisaties binnen Nederland op het gebied van opleidingen voor trainers en coaches. Hierbij wordt de link gelegd met het vakgebied van de cursist. Je wordt dus niet alleen opgeleid tot trainer of coach, maar jouw kennis over jouw werkgebied wordt ook nog eens verdiept. Daarnaast is een coaching opleiding bij de TC Academy goed voor je algemene ontwikkeling.

Voor welke coaching opleiding kun je kiezen?

Een blik op de site van de TC Academy vertelt je genoeg: hier vind je een groot en divers assortiment aan coaching opleidingen. De lengte van deze opleidingen zijn variabel. Sommige opleidingen duren 18 dagen, andere juist 13 dagen. Wat wel voor alle coaching opleidingen van TC Academy geldt is het feit dat je een Post HBO erkend diploma ontvangt na het afronden van de opleiding. Je diploma is dus ook daadwerkelijk van waarde.

Veelal worden de opleidingen van TC Academy in twee steden gegeven: Rotterdam en Utrecht. Als afstudeeropdracht krijg je over het algemeen de mogelijkheid om jouw kennis in de praktijk te toetsen. Zo zie je meteen de meerwaarde van een coaching opleiding bij de TC Academy. Op de site van dit instituut zie je meerdere coaching opleidingen. Voorbeelden hiervan zijn Post HBO trainer, Post HBO coach of Post HBO loopbaancoach.

Ga verder met Factor C cursus

0

Heb jij al wel eens gehoord van de Factor C cursus? Deze is te volgen bij Strigo.nl. Het prettige van deze cursus is dat jij het op de juiste manier te horen krijgt. Zo zul je bepaalde doelgroepen anders kunnen aanpakken. Een efficiente werkwijze is van belang om het goed tot zijn recht te laten komen. Maar hoe kom jij in aanmerking voor deze cursus? Neem eens een kijkje op de website van Strigo.nl. Op deze website heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse cursussen en trainingen. Een vaste trainer gaat graag met jou en de rest aan de slag om de kennis te delen. Niet te vergeten dat je bij de basiscursus ook nog eens een geweldige lunch erbij krijgt.

Het belangrijkste is wel om de denkwijze in de juiste richting te houden. Zo kun jij een stuk beter je omgeving in de gaten houden en de werkwijze aangenaam. Stap voor stap zal deze cursus uitgelegd worden. De belangrijkste taken waaraan gewerkt wordt zijn de omgevingsanalyse en niet te vergeten jouw kernboodschap. Vervolgens ga jij het zelf toepassen in de praktijk en zul je merken dat het wel degelijk effect heeft.

Factor C training in verschillende mogelijkheden

Je staat op het punt om jezelf te ontwikkelen in de praktijk. Een drastische twist aan jouw doelgroep maakt een hoop verschil. Met de Factor C cursus kun jij hier goed en snel op inspringen. Strigo.nl weet immers als geen ander hoe dat de boodschap op de correcte wijze overgebracht kan worden.

Wat is e-learning voor de zorg

0
wat is e-learning voor de zorg

Wat is e-learning voor de zorg, dat kan je hier allemaal lezen. De medewerkers van Splintt weten precies hoe zij dit aan kunnen pakken. In verschillende branches hebben zij voorbeeld video’s gemaakt, waar je veel dingen van kan leren. Alles wordt perfect uitgelegd in goed te volgen filmpjes. Ook worden hierin verschillende situaties in beeld gebracht om te laten zien wat juist is en wat totaal niet juist is. Een voorbeeld kan al een situatie in de zorg zijn. Hier is de hygiëne van uiterste belang. Je moet er niet aan denken dat jij door de regels niet goed te volgen een andere patiënt aan kan steken meet een bacterie, die van een andere patiënt afkomstig is.  wat is e-learning voor de zorg

Bekijk de site van: wat is e-learning voor de zorg

Inmiddels heb ik zelf heel veel geleerd van deze manier van leren. Vooral bepaalde handelingen omtrent hygiëne zijn mij nu een stuk duidelijker geworden. Veel van mijn collega’s hebben ook deze instructie video gezien en zijn er allemaal bijzonder over te spreken. Voordeel is nu, dat iedereen dezelfde verrichtingen uitvoert en dat werkt al een stuk prettiger. Ik kan iedereen die werkzaam is in de zorg deze manier van leren aanraden. Het is zeer makkelijk en goed te volgen. De video’s geven verschillende situaties aan en hier kan je zien wat goed en fout is.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die je via Splintt kan leren, neem dan een kijkje op deze website. Er zijn hier verschillende mogelijkheden te zien waaruit een keuze gemaakt kan worden.  wat is e-learning voor de zorg

De beste rijschool van Zoetermeer

0
De beste rijschool van Zoetermeer

De beste rijschool van Zoetermeer is te vinden bij Rijschool 3B. Hier kan je op een zeer goede manier leren autorijden. Het maakt niet uit of je plankenkoorts heb, de instructeurs weten hiermee om te gaan. Om te ervaren hoe het is om achter het stuur plaats te mogen nemen, is het mogelijk om een proefles aan te vragen. Hier leer je de manier van lesgeven en meteen de instructeurs kennen. Het leuks is dat je na deze les precies krijgt te horen hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn om het rijbewijs te kunnen behalen. 

Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat ik altijd met heel veel plezier hier de lessen heb gevolgd. De ene keer ging het beter dan de andere keer, maar over het algemeen ging het perfect. De beste rijschool van Zoetermeer

Dankzij de beste rijschool van Zoetermeer de 1e keer geslaagd

In totaal heb ik 25 lessen gehad en toen werd het tijd om het examen aan te vragen. Zelf had ik niet zoveel vertrouwen in, maar mijn instructeur wel. Op de bewuste dag was ik erg zenuwachtig, maar éénmaal achter het stuur viel er een last van mij af. Ik heb tijdens mijn examen echt geweldig gereden en daar stond ik zelf ook van te kijken. Het resultaat was wel dat ik geslaagd was en daar was ik erg blij mee.

Dankzij deze rijschool heb ik uitstekend gereden en was ik meteen geslaagd. Door de instructeur ben ik bijzonder goed geholpen en dat maakte het rijden ook goed. Inmiddels heb ik een eigen wagentje en hiermee maak ik flinke tochten. De beste rijschool van Zoetermeer

Rijschool Elst zorgt voor de perfecte slagingskans !

0

Ben jij opzoek naar een rijschool, maar weet je niet welke je moet kiezen. Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn de ideale rijschool die jou garanderen om te slagen !

Wie zijn wij ?

Sinds 2001 zijn wij begonnen met onze rijschool onder de naam Frank Driessen/Salie. Na 16 jaar zijn wij nu groter en sterker als team en meer ervaren. Onze lessen worden onder andere gegeven door Salie, Harriet, Susanne, Yvonne, Osman, Marieke en Dennis. Wij heten nu ook daarom Rijschool Elst

Wat hebben wij jou te bieden ?

Door ons ervaren rijinstructeurs, helpen wij je zo je rijbewijs halen. Door onze goede kwaliteit, service en klantvriendelijkheid, zorgen wij ervoor dat jij je op je gemakt voelt tijdens de lessen en laten we zien wat je allemaal op het examen kunt verwachten. Ook geven wij de juiste uitleg, als je iets niet begrijpt of niet weet hoe je het moet doen. Daarnaast houden we je ten allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en modernste manieren om les aan je te geven. Bij ons kun je ook zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit verwachten. Doordat wij aangesloten zijn bij de vereniging rijschool Belangen en Stichting Rijschool Belangen. Bieden wij als Rijschool Elst een aantrekkelijke prijs voor jou met onze verschillende pakketten.

Contact

Ben jij na het lezen nieuwsgierig geworden om een kijkje te nemen bij onze Rijschool Elst, neem dan zo snel mogelijk contact op via de telefoon of e-mail. 

De voordelen van een theorie auto boek

0
Theorieboek Auto Rijbewijs B

Waar ben jij nerveuzer voor? Voor je theorie of voor je praktijkexamen? Je wilt natuurlijk graag je rijbewijs in je pocket hebben. Voor je praktijkexamen oefen je door uren en uren in de lesauto rond te rijden met je rij-instructeur aan je zijde. Ik weet echter uit eigen ervaring dat ik niet zoveel aandacht besteedde aan de theorie. Niet zo slim! Gelukkig had ik mijn theorie auto boek die me heeft geholpen om mijn theorie-examen tot een goed einde te brengen.

Theorieboek Auto Rijbewijs B achterkantHoe breng ik mijn theorie-examen tot een goed einde?

Op alletheorieboeken.nl vind je wat je nodig hebt om te slagen. Je hebt keuze uit veel verschillende boeken. Ook de allernieuwste boeken vind je terug in het assortiment van deze site. In sommige gevallen zijn in de prijs bepaalde extra’s inbegrepen. Zo kan je bij de aankoop van sommige boeken drie maanden lang online leren. Ook kan e soms als extra gratis oefenexamens maken. Het maken van oefenexamen is een belangrijk onderdeel van het voorbereiden op je theorie. Je kan namelijk wel de kennis bezitten, maar weet je de kennis ook in de praktijk te brengen? Veel vragen op het examen zijn namelijk aan de hand van plaatjes en bij sommige vragen heb je maar kort de tijd om antwoord te geven. Het ene boek is duurder dan het andere. Bedenk echter dat een duur boek nog altijd goedkoper is dan je examen een of twee keer overdoen. Let dus niet op de prijs van het boek, maar op de kwaliteit. Kies het boek en kies de extra’s die jou gaan helpen om je theorie-examen tot een goed einde te brengen. Alletheorieboeken.nl heeft voor ieder wat wils. Kies wijs, leer goed en slaag met vlag en wimpel!

Veranderende rol van de monteur in de praktijk

0

De veranderende rol van de monteur in de praktijk, hoe zie jij het voor je? De veranderingen gaan de laatste tijd erg hard. Het is als bedrijf dan belangrijk dat je bij kunt blijven. Daarbij moeten de eigenaren van de installatiebedrijven alert zijn, ze moeten ook kennis opdoen en hun personeel nieuwe vaardigheden laten aanleren. Probeer de concurrentie voor te gaan en doe er alles aan wat je maar kunt! De vakbekwaamheid is echt nodig. Het installatiewerk is nog steeds veel handenwerk. Maar je moet daarom ook de laatste technieken blijven hanteren. Het is vaak snelheid waar mensen aan werken, er moet namelijk in korte tijd veel gedaan worden en daarom moet iedereen de laatste ontwikkelingen ook beheersen. Zorg dat jij als werkgever gaat investeren in goed personeel.

Veranderende rol van de monteur nader toegelicht

Als het gaat over de veranderende rol van de monteur, dan kan er van alles door je hoofd gaan. De rol van de monteur blijft veranderen en hij blijft bij leren, iedere dag weer. Een werknemer kan iedere dag bij leren. Een werkgever kan daar op inspelen door een opleiding aan te bieden. De laatste handelingen kunnen hier dan weer worden getoond en de monteur kan dat dan in de praktijk toepassen. Zorg er daarom voor dat je weet wat wij je kunnen bieden en dan kan de keuze snel worden gemaakt. Je hebt bij ons alle vrijheid en alle vragen kunnen nu aan ons worden gesteld.