Home Blog

Ga verder met Factor C cursus

0

Heb jij al wel eens gehoord van de Factor C cursus? Deze is te volgen bij Strigo.nl. Het prettige van deze cursus is dat jij het op de juiste manier te horen krijgt. Zo zul je bepaalde doelgroepen anders kunnen aanpakken. Een efficiente werkwijze is van belang om het goed tot zijn recht te laten komen. Maar hoe kom jij in aanmerking voor deze cursus? Neem eens een kijkje op de website van Strigo.nl. Op deze website heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse cursussen en trainingen. Een vaste trainer gaat graag met jou en de rest aan de slag om de kennis te delen. Niet te vergeten dat je bij de basiscursus ook nog eens een geweldige lunch erbij krijgt.

Het belangrijkste is wel om de denkwijze in de juiste richting te houden. Zo kun jij een stuk beter je omgeving in de gaten houden en de werkwijze aangenaam. Stap voor stap zal deze cursus uitgelegd worden. De belangrijkste taken waaraan gewerkt wordt zijn de omgevingsanalyse en niet te vergeten jouw kernboodschap. Vervolgens ga jij het zelf toepassen in de praktijk en zul je merken dat het wel degelijk effect heeft.

Factor C training in verschillende mogelijkheden

Je staat op het punt om jezelf te ontwikkelen in de praktijk. Een drastische twist aan jouw doelgroep maakt een hoop verschil. Met de Factor C cursus kun jij hier goed en snel op inspringen. Strigo.nl weet immers als geen ander hoe dat de boodschap op de correcte wijze overgebracht kan worden.

Wat is e-learning voor de zorg

0
wat is e-learning voor de zorg

Wat is e-learning voor de zorg, dat kan je hier allemaal lezen. De medewerkers van Splintt weten precies hoe zij dit aan kunnen pakken. In verschillende branches hebben zij voorbeeld video’s gemaakt, waar je veel dingen van kan leren. Alles wordt perfect uitgelegd in goed te volgen filmpjes. Ook worden hierin verschillende situaties in beeld gebracht om te laten zien wat juist is en wat totaal niet juist is. Een voorbeeld kan al een situatie in de zorg zijn. Hier is de hygiëne van uiterste belang. Je moet er niet aan denken dat jij door de regels niet goed te volgen een andere patiënt aan kan steken meet een bacterie, die van een andere patiënt afkomstig is.  wat is e-learning voor de zorg

Bekijk de site van: wat is e-learning voor de zorg

Inmiddels heb ik zelf heel veel geleerd van deze manier van leren. Vooral bepaalde handelingen omtrent hygiëne zijn mij nu een stuk duidelijker geworden. Veel van mijn collega’s hebben ook deze instructie video gezien en zijn er allemaal bijzonder over te spreken. Voordeel is nu, dat iedereen dezelfde verrichtingen uitvoert en dat werkt al een stuk prettiger. Ik kan iedereen die werkzaam is in de zorg deze manier van leren aanraden. Het is zeer makkelijk en goed te volgen. De video’s geven verschillende situaties aan en hier kan je zien wat goed en fout is.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die je via Splintt kan leren, neem dan een kijkje op deze website. Er zijn hier verschillende mogelijkheden te zien waaruit een keuze gemaakt kan worden.  wat is e-learning voor de zorg

De beste rijschool van Zoetermeer

0
De beste rijschool van Zoetermeer

De beste rijschool van Zoetermeer is te vinden bij Rijschool 3B. Hier kan je op een zeer goede manier leren autorijden. Het maakt niet uit of je plankenkoorts heb, de instructeurs weten hiermee om te gaan. Om te ervaren hoe het is om achter het stuur plaats te mogen nemen, is het mogelijk om een proefles aan te vragen. Hier leer je de manier van lesgeven en meteen de instructeurs kennen. Het leuks is dat je na deze les precies krijgt te horen hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn om het rijbewijs te kunnen behalen. 

Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat ik altijd met heel veel plezier hier de lessen heb gevolgd. De ene keer ging het beter dan de andere keer, maar over het algemeen ging het perfect. De beste rijschool van Zoetermeer

Dankzij de beste rijschool van Zoetermeer de 1e keer geslaagd

In totaal heb ik 25 lessen gehad en toen werd het tijd om het examen aan te vragen. Zelf had ik niet zoveel vertrouwen in, maar mijn instructeur wel. Op de bewuste dag was ik erg zenuwachtig, maar éénmaal achter het stuur viel er een last van mij af. Ik heb tijdens mijn examen echt geweldig gereden en daar stond ik zelf ook van te kijken. Het resultaat was wel dat ik geslaagd was en daar was ik erg blij mee.

Dankzij deze rijschool heb ik uitstekend gereden en was ik meteen geslaagd. Door de instructeur ben ik bijzonder goed geholpen en dat maakte het rijden ook goed. Inmiddels heb ik een eigen wagentje en hiermee maak ik flinke tochten. De beste rijschool van Zoetermeer

Rijschool Elst zorgt voor de perfecte slagingskans !

0

Ben jij opzoek naar een rijschool, maar weet je niet welke je moet kiezen. Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn de ideale rijschool die jou garanderen om te slagen !

Wie zijn wij ?

Sinds 2001 zijn wij begonnen met onze rijschool onder de naam Frank Driessen/Salie. Na 16 jaar zijn wij nu groter en sterker als team en meer ervaren. Onze lessen worden onder andere gegeven door Salie, Harriet, Susanne, Yvonne, Osman, Marieke en Dennis. Wij heten nu ook daarom Rijschool Elst

Wat hebben wij jou te bieden ?

Door ons ervaren rijinstructeurs, helpen wij je zo je rijbewijs halen. Door onze goede kwaliteit, service en klantvriendelijkheid, zorgen wij ervoor dat jij je op je gemakt voelt tijdens de lessen en laten we zien wat je allemaal op het examen kunt verwachten. Ook geven wij de juiste uitleg, als je iets niet begrijpt of niet weet hoe je het moet doen. Daarnaast houden we je ten allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en modernste manieren om les aan je te geven. Bij ons kun je ook zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit verwachten. Doordat wij aangesloten zijn bij de vereniging rijschool Belangen en Stichting Rijschool Belangen. Bieden wij als Rijschool Elst een aantrekkelijke prijs voor jou met onze verschillende pakketten.

Contact

Ben jij na het lezen nieuwsgierig geworden om een kijkje te nemen bij onze Rijschool Elst, neem dan zo snel mogelijk contact op via de telefoon of e-mail. 

De voordelen van een theorie auto boek

0
Theorieboek Auto Rijbewijs B

Waar ben jij nerveuzer voor? Voor je theorie of voor je praktijkexamen? Je wilt natuurlijk graag je rijbewijs in je pocket hebben. Voor je praktijkexamen oefen je door uren en uren in de lesauto rond te rijden met je rij-instructeur aan je zijde. Ik weet echter uit eigen ervaring dat ik niet zoveel aandacht besteedde aan de theorie. Niet zo slim! Gelukkig had ik mijn theorie auto boek die me heeft geholpen om mijn theorie-examen tot een goed einde te brengen.

Theorieboek Auto Rijbewijs B achterkantHoe breng ik mijn theorie-examen tot een goed einde?

Op alletheorieboeken.nl vind je wat je nodig hebt om te slagen. Je hebt keuze uit veel verschillende boeken. Ook de allernieuwste boeken vind je terug in het assortiment van deze site. In sommige gevallen zijn in de prijs bepaalde extra’s inbegrepen. Zo kan je bij de aankoop van sommige boeken drie maanden lang online leren. Ook kan e soms als extra gratis oefenexamens maken. Het maken van oefenexamen is een belangrijk onderdeel van het voorbereiden op je theorie. Je kan namelijk wel de kennis bezitten, maar weet je de kennis ook in de praktijk te brengen? Veel vragen op het examen zijn namelijk aan de hand van plaatjes en bij sommige vragen heb je maar kort de tijd om antwoord te geven. Het ene boek is duurder dan het andere. Bedenk echter dat een duur boek nog altijd goedkoper is dan je examen een of twee keer overdoen. Let dus niet op de prijs van het boek, maar op de kwaliteit. Kies het boek en kies de extra’s die jou gaan helpen om je theorie-examen tot een goed einde te brengen. Alletheorieboeken.nl heeft voor ieder wat wils. Kies wijs, leer goed en slaag met vlag en wimpel!

Veranderende rol van de monteur in de praktijk

0

De veranderende rol van de monteur in de praktijk, hoe zie jij het voor je? De veranderingen gaan de laatste tijd erg hard. Het is als bedrijf dan belangrijk dat je bij kunt blijven. Daarbij moeten de eigenaren van de installatiebedrijven alert zijn, ze moeten ook kennis opdoen en hun personeel nieuwe vaardigheden laten aanleren. Probeer de concurrentie voor te gaan en doe er alles aan wat je maar kunt! De vakbekwaamheid is echt nodig. Het installatiewerk is nog steeds veel handenwerk. Maar je moet daarom ook de laatste technieken blijven hanteren. Het is vaak snelheid waar mensen aan werken, er moet namelijk in korte tijd veel gedaan worden en daarom moet iedereen de laatste ontwikkelingen ook beheersen. Zorg dat jij als werkgever gaat investeren in goed personeel.

Veranderende rol van de monteur nader toegelicht

Als het gaat over de veranderende rol van de monteur, dan kan er van alles door je hoofd gaan. De rol van de monteur blijft veranderen en hij blijft bij leren, iedere dag weer. Een werknemer kan iedere dag bij leren. Een werkgever kan daar op inspelen door een opleiding aan te bieden. De laatste handelingen kunnen hier dan weer worden getoond en de monteur kan dat dan in de praktijk toepassen. Zorg er daarom voor dat je weet wat wij je kunnen bieden en dan kan de keuze snel worden gemaakt. Je hebt bij ons alle vrijheid en alle vragen kunnen nu aan ons worden gesteld.

Geweldige autorijschool in Leusden

0
autorijschool Leusden

Omdat ik zonder problemen mijn rijbewijs heb gehaald, kan ik het van de daken roepen dat de autorijschool in Leusden de beste is.  Helaas heb ik jaren geleden de diagnose ADHD gekregen. Daar heb ik nu redelijk mee leren leven, mede dankzij tabletten. Maar dat is wel eens anders geweest. Soms was ik zo druk, dat ik moe van mijzelf werd. Toen ik thuis opperde dat ik graag mijn rijbewijs wilden halen, werd mij dit afgeraden. Maar ik ben ik niet als ik het niet eerst ga proberen. Daarom was ik op zoek gegaan naar een opleiding, waar zij ervaring hebben met mensen die een beperking hebben.  autorijschool Leusden

Wat een geweldige instructeur

Omdat ik ook graag aan de slogan van de autorijschool in Leusden wilde voldoen: Geen zin meer om te fietse? Neem les bij Wietse! Heb ik mij ingeschreven voor mijn eerste les. Je kan dit aal doen door het contactformulier op de website in te vullen, of te bellen naar het nummer 033-4332580.

Inmiddels had ik mijn rijbewijs op zak. Zonder problemen ben ik in de eerste keer geslaagd. Mijn ouders hadden het mij afgeraden om op cursus te gaan, maar nu zijn zij alleen maar bijzonder trots op mij.

Naar de kappersschool in Venlo

0
kappersschool Venlo

Ondanks ik al een tijdje werk als kapster, ga ik regelmatig naar de kappersschool in Venlo. De lessen worden bij de Coiffure Paris gegeven en is zeker voor iedereen die werkzaam is in dit beroep, of hierin wilt gaan werken zeker een must. Degene die deze cursus geeft is Loubna Karim en zij is een gedreven top styliste. Zo kan zij in meerdere lessen jou de kneepjes van het vak leren, maar ook een prachtig bruidskapsel bestaat tot de mogelijkheden.  Maar niet alleen is dit het juiste adres om de kneepjes van het vak te leren, tevens kan je hier terecht voor  haarbehandelingen, gelnagels, harsen, visagie, cursussen en workshops, epileren en verven van wenkbrauwen en bruidsstyling. kappersschool Venlo

Leuke cursus

Deze keer heb ik mij weer opgegeven voor een cursus opsteken bij de kappersschool in Venlo.  Hier leer je tijdens een seminair van 2 dagen en van 5 uur per dag allerlei soorten opsteektechnieken. Natuurlijk weet ik wel een beetje hoe je deze techniek het beste kan uitvoeren. Maar het is natuurlijk fijn om van de laatste trends op de hoogte te zijn.

Ook nieuwsgierig naar dit vak en wil jij hier meer van weten. Geef je dan op via het formulier dat te vinden is op de website van Coiffure Paris.

 

Het rijbewijs in Nijmegen halen

0

Wil jij ook jouw rijbewijs Nijmegen halen, kijk dan eens op de website van de ANWB. Hier kan je lessen nemen die speciaal op jou zijn afgestemd. Nadat je eerst een proefles neemt kan er zo bepaald worden hoeveel er precies nodig zijn. Hiervoor moet je wel eerst €35,- betalen, maar die krijg je terug zodra je hier de vervolg opleiding gaat nemen. 

Vanaf 16,5 jaar kan je hier al terecht voor een cursus. Helaas moet je dan nog wel tot je 18e wachten voordat je helemaal alleen op pas mag gaan. Tot de 18e kan je iemand aanwijzen als jouw begeleider. Hiervoor moet diegene wel een tijd in het bezit zijn van het bewuste papiertje.  rijbewijs Nijmegen

Geweldige instructeur

Nooit geweten dat een rijbewijs halen in Nijmegen zo leuk kon zijn. Vanaf het eerste moment dat ik plaats nam achter het stuur, klikte het al bijzonder goed tussen de instructeur en mij. Gelukkig maar, want daar was ik er bang voor dat er iemand naast mij kwam zitten die ik totaal niet zal mogen. Het was voor mij dan ook een teleurstelling als ik na het uur rijden weer thuis werd afgezet. Behalve dat ik tijdens dit uur altijd veel leer, voelde ik mij al meteen op mijn gemak. De angst om zelf achter het stuur te zitten is mij 100 % meegevallen.  rijbewijs Nijmegen

Het resultaat is er dan ook naar en heb ik inmiddels het bewuste pasje in de eerste keer gehaald. Tegenwoordig kan ik in mijn eigen auto achter het stuur gaan zitten en zo lekker de weg op gaan.

 

Deze rijschool Bemmel moet je kiezen!

0
rijschool bemmel

rijschool bemmelVerwachtingen

Een rijschool Bemmel vinden, was in het begin niet makkelijk. Ik wilde niet teveel naar de prijzen kijken, omdat ik kwaliteit een stuk belangrijker vind. Mijn ouders waren het hiermee eens en vonden het niet erg om wat extra geld bij te leggen als dat betekende dat ik hierdoor een prettigere ervaring zou hebben. Daarom ben ik op zoek gegaan naar ervaringen en heb ik in mijn omgeving rondgevraagd. Uiteindelijk ben ik toen uitgekomen bij Wesseldijk, waar ik nu 19 lessen heb gehad. Tot nu toe bevalt het mij ongelofelijk goed. De eerste keer werd mij heel duidelijk uitgelegd hoe alles zou gaan verlopen en daardoor wist ik direct wat ik kon verwachten. Zelf houd ik ervan om de controle te hebben, dus dat was in het begin wel even lastig. Ik houd er namelijk ook niet van om iets niet te kunnen, maar daardoor ben ik wel weer erg leergierig. Dit merkte ook mijn instructrice op en hierin probeert ze zo goed mogelijk mee te werken. Wel moet ze mij af en toe afremmen, omdat ik dan te snel bepaalde dingen wil kunnen die nog helemaal niet hoeven.

Bijna op vrijschool bemmeloor mijn rijbewijs

Over een tijdje mag ik van de instructeurs van de rijschool in Bemmel mijn examen in gaan plannen bij het CBR. Hier kijk ik ongelofelijk naar uit, maar het maakt me ook wel een beetje zenuwachtig. Gelukkig weet ik dat ik ongelofelijk goed geoefend heb en het moet dus wel goed komen. Mocht jij ook willen gaan lessen, neem dan zeker een kijkje op hun website!