Home Blog

Fysio Veldhoven

0
Physiotherapist doing with child exercise for knee

Als je in de omgeving van Veldhoven woont kun je bij sportklachten en gewone blessures terecht bij fysio Veldhoven, ofwel Claessens / Van de Rijt. Fysio Veldhoven staat onder de bezielende leiding van deze twee fysiotherapeuten. Zij zijn gestart in de fysiotherapie met het behandelen van sportblessures, maar ze behandelen uiteraard ook alle andere blessures. De visie bij Fysio Veldhoven is, dat niemand pijn hoeft te hebben bij het bewegen. De behandelingen zijn er aanvankelijk op gericht om de pijnklachten door blessures zo snel mogelijk te verminderen. Daarna wordt in de behandelingen gewerkt aan volledig herstel.

Specialist bij sportblessures

Door de jarenlange behandeling van diverse soorten sportblessures is Fysio Veldhoven uitgegroeid tot een echte specialist op dat gebied. De beide therapeuten zijn een partner van SportMáx. Dat is een medisch sportcentrum, dat mede op initiatief van het Máxima Medisch Centrum is opgericht. SportMáx is ook een Olympisch steunpunt. Fysio Veldhoven levert deskundigheid aan SportMáx, maar heeft daar ook profijt van. Als er cliënten in de praktijk komen waarvan niet duidelijk is hoe ernstig hun sportblessures zijn, kunnen ze een beroep doen op de deskundigheid van andere specialisten van SportMáx. Ook kan er gebruik worden gemaakt van dure apparatuur om de blessures te onderzoeken.

Behandelingen minimaliseren

Bij Fysio Veldhoven wordt geprobeerd om het aantal behandelingen fysiotherapie zo laag mogelijk te houden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de ervaringen die zijn opgedaan bij de behandeling van sporters. Behandelplannen worden altijd volledig op maat gemaakt. Bij Fysio Veldhoven ben je niet gebonden aan kantoortijden. Als je graag behandeld wilt worden na werktijden is dat geen enkel probleem. De praktijk is ook in de avonduren geopend, want de fysiotherapeuten begrijpen dat het heel vervelend is als een werknemer elke week een aantal keren vrij moet nemen voor de behandeling van zijn blessures.

Code 95 cursus: hoe kan ik deze snel halen?

0
leer meer over code 95

Bent u een volwaardige vrachtwagen-of bus chauffeur maar verloopt uw code 95 certificaat binnenkort? Geen paniek! Bij Kees de Vaan bent u aan het juiste adres om een code 95 cursus te volgen. Of u nu al een vrachtwagen en/of bus rijbewijs heeft of u moet een code 95 cursus volgen bij Kees de Vaan; bent u in goede handen van de deskundige instructeurs. Binnen 12,5 uur heeft u uw code 95 cursus netjes afgerond en kunt u weer als een gecertificeerde vrachtwagen chauffeur door het land rijden. Een vrachtwagen of bus besturen mag niet zo maar. Hiervoor heeft u een speciaal rijbewijs nodig waar u mee bevoegd bent om als professionele vrachtwagen chauffeur door landen te rijden. Na 5 jaar verloopt uw vrachtwagen rijbewijs en moet u opnieuw een vervolg cursus doen. Het is verplicht dat u 35 uur in de schoolboeken door brengt. Bij Kees de Vaan krijgt u de bijscholing klassikaal in 1,5 dag! 

code 95 halen

Waarom code 95 cursus volgen bij Kees de Vaan?

Waarom zou u bij Kees de Vaan uw code 95 opleidingen gaan volgen? Wij leggen u dit graag uit! 

– Bij Kees de Vaan kunt u de Code 95 halen in slechts 2 dagen
– Voor een bedrag van slechts 150 euro
– De cursus code 95 haalt u met slechts 12,5 uur klassikale les 
– Unieke combinatie van e-learning en klassikale lessen
– Unieke manier van nascholing
– Opleidingen zijn te volgen in het gehele land
– Hele dagen in de klas zijn voorbij
– Met 3 dagdelen heeft u de gehele code 95 op zak
– Les locaties in heel Nederland
– Deskundige instructeurs

code 95 volgen

Bij Kees de Vaan bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een deskundige en professionele opleiding en cursus waarmee u uw vrachtwagen rijbewijs verlengt. Een vrachtwagen besturen kan u niet zo maar. Daar heeft u de bijbehorende papieren voor nodig. Bij Kees de Vaan bent u aan het juiste adres voor het realiseren van een vrachtwagen chauffeur rijbewijs en het volgen van de juiste code 95 opleidingen. Kees de Vaan, code95cursus, is uniek in zijn vak doordat zij e-learning en klassikale lessen combineren. Zo hoeft u niet hele dagen naar school maar kunt u een deel van de cursus en opleiding vanuit huis volgen. De tijd dat u uren in een lokaal moet leren en luisteren zijn voorbij! Binnen 3 dagdelen heeft u de gehele code 95 op zak! Wat een uitkomst! 

Opleidingsintermediair is goed voor een bedrijf

0
Mycademy

MyCademy is een opleidingsintermediair die veel verstand heeft van lesgeven en goede cursussen. Ze staan voor een goede doorontwikkeling van een persoon. Door je kennis te verbreden kan je veel belangrijker worden binnen een bedrijf. Je kan een veel betere baan krijgen en jezelf ontwikkelen wat het allerbelangrijkste is in je leven. Door jezelf te ontwikkelen door de jaren heen. Zo daag je jezelf meer uit om veel te leren en om veel meer te kunnen binnen een bedrijf. Via een LMS kan je eenvoudig veel cursussen volgen op je eigen tempo. Zo leer je heel eenvoudig allerlei nieuwe skills. Een LMS is een systeem waar je allerlei cursussen op kan volgen. Als bedrijf kan je ook cursussen op een LMS zetten voor je werknemers om te volgen. Zo kunnen je werknemers meer leren en worden ze meer uitgedaagd. Op lange termijn scheelt dit je een hoop geld. Dit komt omdat je werknemers meer werk kunnen hebben dan voor de cursus. Daarnaast hebben ze ook minder de neiging om een betere baan te zoeken en dat scheelt je veel tijd en dus geld.

Opleidingsintermediair

Learning Management Systeem

Een Learning Management Systeem oftewel een LMS is een systeem waar je online trainingen op kan geven. De mensen van MyCademy hebben zo’n LMS, Je kan hier voor een voordelige prijs al je trainingen kwijt voor je werknemers. Dit scheelt je heel veel geld tegenover het zelf maken en onderhouden van een LMS. Al vele grote bedrijven zijn je voorgegaan om hun trainingen op het systeem van MyCademy te zetten. 

MyCademy

MyCademy staat voor een goede doorontwikkeling na een opleiding. Ze zien een opleiding als basiskennis en de trainingen die bedrijven en instanties geven als een verdieping op de stof die je tijdens je opleiding hebt gehad. Ze zijn begonnen met hun bedrijf omdat ze zagen dat bedrijven moeilijk aan een goede omgeving konden komen waar ze hun trainingen konden houden voor een eerlijke en voordelige prijs. Door de mensen van MyCademy kan dit nu wel.

Opleidingsintermediair

De klantenservice

De klantenservice van MyCademy hebben een uitstekende klantenservice. Ze hebben mensen die altijd je telefoon kunnen opnemen. Dit doen ze deskundig en op een klantvriendelijke manier. Ze kunnen je veel leren over wat een opleidingsintermediair doet . Verder kunnen ze je voorzien van persoonlijk advies over wat het beste is voor jouw bedrijf. Ze kunnen je ook helpen bij het opzetten van de trainingen op de server. Op de website kan je ook lezen wat de ervaringen van andere mensen zijn die door de mensen van MyCademy zijn geholpen. Daarnaast kan je op de website vinden wat je moet doen als je een klacht wilt indienen en hoe je moet solliciteren bij MyCademy. Tot slot kan je lezen wanneer MyCademy is de krant is gekomen en met wat. Als je geen tijd hebt om even te bellen kun je ook altijd een berichtje sturen via de website. Hier staat namelijk een live klantenservice waar je jouw vraag kan achterlaten. Hier wordt zo snel mogelijk op gereageerd.

Inspirerend lesmateriaal vinden voor het VMBO

0

De Dubbelklik methode biedt inspirerend en praktisch lesmateriaal voor VMBO leerlingen. Deze methode is gericht op beroepsgerichte vakken en is uitvoerbaar en uitdagend. De gebruikers van deze methode komen uit het hele land, van Maastricht tot Delfzijl en van Enschede tot Den Haag. De verschillende lesmaterialen worden onderverdeeld in verschillende categorieën zoals zorg en welzijn, dienstverlening en producten, de onderbouw, keuzevakken en office vaardigheden. Het innovatieve lesmateriaal wordt door betrokken medewerkers met de achtergrond van VMBO-docent samengesteld en ontwikkeld. De auteurs zijn veelal ook zelf werkzaam als docent waardoor het lesmateriaal haarfijn aansluit op de behoeften in het onderwijs.

Wat biedt Dubbelklik?

Dubbelklik biedt videohandleidingen voor elk leerniveau. Dit is vaak effectiever dan het laten lezen van teksten en wordt de uitleg voor VMBO-leerlingen een stuk levendiger. De ICT-vaardigheden die terugkomen in de examens worden uitvoerig behandeld. Daarnaast biedt de methode een gebalanceerde combinatie van papieren en digitale opdrachten. Alle opdrachten kunnen dan ook eenvoudig worden geprint. Ook worden er voor de bovenbouw meerdere keuzevakken geboden en kunnen door docenten eenvoudig voor een leerling ontsloten worden. Op het portaal van dubbelklik kun je eenvoudig de vooruitgang van de leerlingen inzien. Daarbij kun je ook eenvoudig feedback en beoordelingen geven via dit portaal. Bovendien bestaan er specifieke examenmodules zodat leerlingen goed voorbereid kunnen worden voor het examen. 

Dubbelklik lesmateriaal bestellen

Wanneer je het lesmateriaal wenst te bestellen kun je het bestelformulier printen, invullen en opsturen per post of per e-mail. Om eerst te kijken hoe het lesmateriaal eruit ziet, kun je eerst via de website een demo-versie aanvragen. Daarnaast kun je voor overige vragen altijd contact opnemen per e-mail of telefoon en de veelgestelde vragen doorlezen.

Omscholen UWV: een goed idee!

0
Omscholen

Mensen die van beroep willen wisselen, kunnen hun positie op de arbeidsmarkt versterken door zich te laten omscholen UWV. Sectoren zoals de zorg of ICT staan namelijk te springen om nieuw personeel! Als je nog een baan zoekt, dan is het dus slim om in deze branches te kijken. In dit artikel vertel ik je hier wat meer over.

Kansrijke functies in de ICT

omscholen uwv

De ICT-sector wordt door het UWV aangemerkt als een zogeheten “krapte-sector”. Dit betekent dat er bij organisaties en bedrijven een grote vraag naar geschoolde werknemers is, terwijl er maar relatief weinig sollicitanten zijn. Dit komt onder meer door de snelle ontwikkelingen in dit vakgebied. De IT-branche is erg breed, dus je kunt bijvoorbeeld denken aan banen in de softwareontwikkeling en systeembeheer.

Opleidingsbudget beschikbaar

Omscholen UWV en van beroep wisselen kost meestal wel geld, maar gelukkig is er in sommige gevallen een opleidingsbudget beschikbaar. Ontvangers van een Wajong-, WW- of WIA-uitkering hebben namelijk recht op een scholingsbudget van het UWV. Dit budget kun je inzetten om (nieuwe) skills aan te leren of te verbeteren, waardoor je in een betere positie terechtkomt op de arbeidsmarkt. Je hoeft zelf geen geld te betalen of te investeren om een nieuwe opleiding of cursus te doen, want dit regelt het UWV onderling met het opleidingsinstituut. Je kunt dus gewoon een opleiding in de ICT doen met behoud van je uitkering! Lijkt het jou ook wat om een leuke functie in de ICT-sector te vervullen, maar heb je hier niet de juiste opleiding voor gevolgd? Neem dan nu een kijkje op icttrainingen.nl en begin vandaag nog aan je omscholing!

Hoe kan bijles studenten helpen?

0

Sommige kinderen hebben het helaas heel moeilijk op het vmbo of de havo. Veel ouders voelen zich daarbij niet in staat om hun kinderen te helpen met bepaalde rekensommen, omdat zij dit nooit hebben gehad. Gelukkig is daar studiebegeleiding. Studiebegeleiding kan de studenten/kinderen de stof sneller doen begrijpen, het zelfvertrouwen vergroten en belangrijke leervaardigheden opbouwen die zij later in hun studies nodig gaan hebben

Bijles amsterdam geeft de studenten de aandacht die sommige nodig hebben. Sommige klaslokalen zijn nou eenmaal te druk en hierdoor zal je kind gauw achter gaan lopen. Bijles houdt de studenten op koers.

Wat zijn de voordelen?

Bijles kent naast de hierboven genoemde onderwerpen nog meer pluspunten. In dit artikel zullen wij daar nader op in gaan.

Individuele en unieke leerervaring

Door de indivudele leerervaring kan jouw kind alles op zijn eigen tempo doen zonder druk van de meester of de andere leerlingen, hierdoor zal jouw kind steeds meer zelfvertrouwen krijgen.

Eén op een aandacht

De docenten leren jouw kind snel kennen en kunnen hier de lesstof op aanpassen. Ze zijn als een soort privé leraar voor jou kind.

Verbetert academische prestaties

Goed bijles zal jouw kind goed voorbereiden op alle testen en examens die hij of zij moet maken. Je zal snel merken dat de cijfers van jouw kind snel omhoog gaan.

Verbetert de houding ten opzichte van leren en school

Kinderen zullen zelfvertrouwen krijgen, waardoor ze meer met plezier naar school gaan en niet langer gefrustreerd zijn omdat die ene bepaalde rekensom niet lukt.

Moedigt zelfstudie en zelfgestuurd leren aan

Ook leert jouw kind het initiatief nemen in de klas of thuis. Ook leren ze hoe ze het leertempo kunnen bijbenen.

Voor goede bijles in Amsterdam kan jij jouw kind inschrijven bij huiswerkinstituut amsterdam. Zij hebben deskundige mensen in dienst die jouw kind gigantisch veel zelfvertrouwen gaan geven

Zenuwachtig voor afrijden?

0

Ben jij ook zo zenuwachtig voor het afrijden? Je bent niet de enige. Er kampen in Nederland ongelooflijk veel jongeren, maar ook ouderen met hetzelfde probleem. Ze zijn niet zeker van hun zaak en worden hierdoor onzeker en dus automatisch ook sneller zenuwachtig. Omdat zoveel mensen met hetzelfde probleem zitten hebben wij een aantal belangrijke tips voor je opgeschreven die jou gaan helpen. Zit jij dus met dezelfde zenuwen? Lees dan vooral verder.

Eet een banaan

Dit is misschien een rare tip, maar het schijnt echt goed te helpen! Eet vlak voordat je examen gaat doen een banaan. Het blijkt heel erg goed te werken tegen zenuwen en geeft je daarnaast ook een stuk energie, wat natuurlijk nooit kwaad kan. Wat ook goed schijnt te helpen is het nemen van een kauwgumpje voor je examen. Dit helpt tegen de zenuwen omdat je constant aan het kauwen bent hierop en dit is dan weer positief omdat je daar je energie op kwijt kunt. Beide tips dus zeker het proberen waard!

Een tussentijdse toets doen

Zenuwachtig voor afrijden? Doe dan een tussentijdse toets. Dit is een haast zelfde soort examen als je echte praktijkexamen, echter kun je hier nog niet je rijbewijs mee halen. De toets is een soort oefening voor het echte werk en laat je, indien je de tussentijdse toets haalt, uitsluiten van moeilijke oefeningen die je tijdens je echte examen moet doen. Zo hoef je bijvoorbeeld, als je hiervoor geslaagd bent, niet meer te laten zien dat je kan file parkeren tijdens je echte praktijkexamen.

Aan de slag met e-learning

0

Dat e-learning veel kan doen voor jouw onderneming is wel duidelijk toch? Echter dien je er wel voor te zorgen dat het juiste platform wordt gebruikt. Zo raad ik je aan om eens op de website van Philpaper.com te kijken. Bij dit bedrijf word je niet alleen direct geholpen. Ook denken zij graag met je mee zodat de kennis overgedragen kan worden!

Philpaper heeft zich in de afgelopen tijd enorm goed weten te ontwikkelen. Door gebruik te maken van het juiste platform zal de kennis goed overgedragen worden. Bovendien ben je met e-learning een stuk sneller en dat is wel zo prettig.

Maak ook gebruik van e-learning

Door gebruik te maken van e-learning zul je merken dat het eenvoudig samen te stellen is. Middels de handige werkwijze in dit systeem zal ook jij dit kunnen realiseren. Dan heb ik het nog niet gehad over de aantrekkelijke prijs welke zij hanteren! Hierdoor wordt het voor iedere ondernemer zeer aantrekkelijk om gebruik te maken van het online leren! Voor een paar weken terug hebben wij ook gebruik mogen maken van dit platform. Binnen een paar minuten wisten wij precies wat er moest gebeuren en konden wij aan de slag om te leren. Handig programma en zeer duidelijk! Wil jij ook graag weten wat dit bedrijf voor jouw onderneming kan realiseren? Dan raad ik je echt aan om contact op te nemen!

Waarom zou je webcare uitbesteden?

0

Webcare is de verzamelnaam van alles wat met jouw bedrijf te maken heeft op online vlak. Het gaat hierbij niet alleen om je eigen website en social mediakanalen, maar ook over bijvoorbeeld fora waar mensen hun klacht over je bedrijf kunnen plaatsen of andere Facebookpagina’s waar mensen juist weer positief over je service zijn. Een heleboel ondernemers denken dit wel, maar webcare is niet te zien als een bijtaakje van iemand die dit tussendoor naast zijn gewone werkzaamheden kan doen. Als goedlopend bedrijf kun je je webcare uitbesteden aan een extern bedrijf, iets waar veel directeuren geen positief beeld bij hebben. Toch kan het uitbesteden van je webcare meer voor- dan nadelen opleveren. Loyalty expert DBF ziet webcare uitbesteden als iets goeds en heeft daarom aangegeven wat hiervan de voordelen zijn.

Meer dan een dagtaak

Veel directeuren kunnen denken dat webcare een simpele taak is die een werknemer even tussendoor kan doen, maar dit is een vertekend beeld. Webcare is niet alleen het controleren van de eigen website en social media, maar ook overal waar er maar over je bedrijf gesproken kan worden. En omdat nu bijna iedereen wel op internet zijn of haar mening geeft, kan je alleen al hiermee de hele dag zoet zijn. Als iemand dit erbij moet doen lijdt dit onder de eigen werkzaamheden. Vandaar dat het uitbesteden van webcare veel tijd en geld bespaart.

Persoonlijk contact

Een ander punt waar veel ondernemers tegenaan lopen is dat ze denken dat als een externe de webcare op zich neemt, de reactie onpersoonlijk worden. Integendeel. Omdat iemand anders de hele tijd met de webcare bezig is, heeft deze persoon de tijd om inhoudelijk te reageren. Er hoeft niets afgeraffeld te worden omdat er andere taken op de werknemer staan te wachten. 

Kwalitatief

Webcare uitbesteden doe je alleen naar professionele bedrijven. Deze bedrijven doen er alles aan om de webcare netjes te verzorgen. Je slaat bijvoorbeeld een enorm modderfiguur als je als erkend bedrijf constant taalfouten maakt. Externe webcaremedewerkers weten hoe ze moeten reageren en doen dit ook op een geordende manier. Voorkom deze en nog meer problemen met tijd, geld en kwaliteit door je webcare uit te besteden aan een extern bedrijf dat er echt de tijd voor neemt om jouw bedrijf online in een goed daglicht te zetten.

Waarom zou je webcare uitbesteden?

0

Webcare is de verzamelnaam van alles wat met jouw bedrijf te maken heeft op online vlak. Het gaat hierbij niet alleen om je eigen website en social mediakanalen, maar ook over bijvoorbeeld fora waar mensen hun klacht over je bedrijf kunnen plaatsen of andere Facebookpagina’s waar mensen juist weer positief over je service zijn. Een heleboel ondernemers denken dit wel, maar webcare is niet te zien als een bijtaakje van iemand die dit tussendoor naast zijn gewone werkzaamheden kan doen. Als goedlopend bedrijf kun je je webcare uitbesteden aan een extern bedrijf, iets waar veel directeuren geen positief beeld bij hebben. Toch kan het uitbesteden van je webcare meer voor- dan nadelen opleveren. Loyalty expert DBF ziet webcare uitbesteden als iets goeds en heeft daarom aangegeven wat hiervan de voordelen zijn.

Meer dan een dagtaak

Veel directeuren kunnen denken dat webcare een simpele taak is die een werknemer even tussendoor kan doen, maar dit is een vertekend beeld. Webcare is niet alleen het controleren van de eigen website en social media, maar ook overal waar er maar over je bedrijf gesproken kan worden. En omdat nu bijna iedereen wel op internet zijn of haar mening geeft, kan je alleen al hiermee de hele dag zoet zijn. Als iemand dit erbij moet doen lijdt dit onder de eigen werkzaamheden. Vandaar dat het uitbesteden van webcare veel tijd en geld bespaart.

Persoonlijk contact

Een ander punt waar veel ondernemers tegenaan lopen is dat ze denken dat als een externe de webcare op zich neemt, de reactie onpersoonlijk worden. Integendeel. Omdat iemand anders de hele tijd met de webcare bezig is, heeft deze persoon de tijd om inhoudelijk te reageren. Er hoeft niets afgeraffeld te worden omdat er andere taken op de werknemer staan te wachten.

<h2>Kwalitatief</h2> Webcare uitbesteden doe je alleen naar professionele bedrijven. Deze bedrijven doen er alles aan om de webcare netjes te verzorgen. Je slaat bijvoorbeeld een enorm modderfiguur als je als erkend bedrijf constant taalfouten maakt. Externe webcaremedewerkers weten hoe ze moeten reageren en doen dit ook op een geordende manier. Voorkom deze en nog meer problemen met tijd, geld en kwaliteit door je webcare uit te besteden aan een extern bedrijf dat er echt de tijd voor neemt om jouw bedrijf online in een goed daglicht te zetten.