Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

De beste rijschool in Utrecht

Voor de beste rijschool Utrecht, ga je natuurlijk naar Inzicht. Deze opleiding maakt gebruik van de methode Rij-opleiding in Stappen (RIS). Alle rij-opleiding zijn opgedeeld in verschillende modules.

  • Module 1: je leert de auto beheersen en bedienen.
  • Module 2: je leert een aantal eenvoudige bijzondere manoeuvres en om te gaan met verkeerssituaties.
  • Module 3: je leert de moeilijke bediening, beheersing, manoeuvres en situaties.
  • Module 4: je leert veilig en verantwoord rijden.

De eerste 2 modules worden getoetst door de RIS instructeur van Rijschool Inzicht. Module 3 wordt getoetst door een examinator van het CBR, dit is de tussentijdse toets. De 4e module wordt afgesloten met het praktijkexamen. 

Eindelijk mag ik alleen de weg op met mijn auto

Voor mijzelf was ik op zoek naar de mogelijkheden waar ik snel mijn rijbewijs kon halen en die mogelijkheid had ik hier bij de beste rijschool in Utrecht gevonden. Je hebt hier namelijk een spoedcursus waar je aan kan deelnemen. Niet dat ik snel een rijbewijs nodig had, maar gezien de komende vakantie leek het mij wel fijn om in eigen auto op stap te kunnen. De lessen die ik heb gehad waren altijd heel erg prettig en leerzaam. Zodra een bepaalde handeling mij niet meteen lukte gingen wij net zolang oefenen tot ik het voor elkaar kreeg.