Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Deze rijschool Bemmel moet je kiezen!

rijschool bemmel

rijschool bemmelVerwachtingen

Een rijschool Bemmel vinden, was in het begin niet makkelijk. Ik wilde niet teveel naar de prijzen kijken, omdat ik kwaliteit een stuk belangrijker vind. Mijn ouders waren het hiermee eens en vonden het niet erg om wat extra geld bij te leggen als dat betekende dat ik hierdoor een prettigere ervaring zou hebben. Daarom ben ik op zoek gegaan naar ervaringen en heb ik in mijn omgeving rondgevraagd. Uiteindelijk ben ik toen uitgekomen bij Wesseldijk, waar ik nu 19 lessen heb gehad. Tot nu toe bevalt het mij ongelofelijk goed. De eerste keer werd mij heel duidelijk uitgelegd hoe alles zou gaan verlopen en daardoor wist ik direct wat ik kon verwachten. Zelf houd ik ervan om de controle te hebben, dus dat was in het begin wel even lastig. Ik houd er namelijk ook niet van om iets niet te kunnen, maar daardoor ben ik wel weer erg leergierig. Dit merkte ook mijn instructrice op en hierin probeert ze zo goed mogelijk mee te werken. Wel moet ze mij af en toe afremmen, omdat ik dan te snel bepaalde dingen wil kunnen die nog helemaal niet hoeven.

Bijna op vrijschool bemmeloor mijn rijbewijs

Over een tijdje mag ik van de instructeurs van de rijschool in Bemmel mijn examen in gaan plannen bij het CBR. Hier kijk ik ongelofelijk naar uit, maar het maakt me ook wel een beetje zenuwachtig. Gelukkig weet ik dat ik ongelofelijk goed geoefend heb en het moet dus wel goed komen. Mocht jij ook willen gaan lessen, neem dan zeker een kijkje op hun website!