Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Divers Aanbod

Al drie decennia lang kan je bij Fabius MBO Opleidingen terecht voor opleidingen op het vlak van administratieve functies. Een divers aanbod waar mee je praktijkgericht onderwezen wordt en spoedig en zo veel kans maakt op een functie die bij je past.
Denk bij de opleidingen aan Boekhouden, Receptioniste, Telefoniste, Administratief Medewerker. Daarnaast uiteenlopende van Callcenter medewerker tot Office Manager. Voor een ieder die een functie wilt leren in een ondersteunende rol, is hier aan het juiste adres.

Weken


Een bijkomend pluspunt van deze opleidingen is dat je in minder dan een jaar tijd, de opleiding kan afronden. Zo varieert het van 8 – 45 weken en kan je in alle gevallen kiezen voor een ochtend of avond -les. Opleidingen waar je elders minstens drie jaar aan kwijt bent, kan je nu in minder dan een jaar volbrengen, waardoor je ook sneller de arbeidsmarkt op kan en jezelf van een fijne baan voorzien.

Kosten


Naast het feit dat je voor een aantrekkelijk duur deel kan nemen aan de opleidingen, is er ook sprake van een aantrekkelijke prijs. De studiekosten kunnen op twee manieren worden betaald, in een keer of in meerdere termijnen. Wanneer je kiest voor meerdere termijnen zal je iets minder voordelig uitkomen dan wanneer je in een keer betaalt. In beide situaties komen er geen extra kosten bij en komen er dus geen onvoorziene kosten bij voor lesmaterialen en examens. Momenteel geldt er een korting voor hen die vroeg boeken, hun voordeel kan oplopen tot 75,00 euro. Tenzij dit bij de specifieke opleiding anders vermeld is.

Inschrijven


Het is erg makkelijk om je in te schrijven voor een opleiding, dit kan door online het inschrijfformulier in te vullen. Dit gaat in drie stappen: Je gegevens, je gewenste betaling en je gewenste locatie en tijdstip.