Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Frans leren in Rotterdam

Dit jaar is de bedoeling om Frans leren Rotterdam. Omdat wij dit jaar naar Frankrijk op vakantie gaan lijkt het mij leuk om in deze taal met de inwoners te kunnen praten. Maar voordat het zover is moet ik eerst mijzelf opgeven voor een cursus bij  Interlangues. Hiervoor heb ik via hun website mijn gegevens achter gelaten en niet veel later werd ik al gebeld voor een kennismakingsgesprek. Wat mij opviel dat de leraar die deze lessen geeft zelf in dit land geboren is en als geen ander deze taal aan zijn cursisten kan leren.  

Zeer interessante lessen

Inmiddels heb ik mijn eerste lessen om Frans te leren in Rotterdam al achter de rug en ik moet zeggen het is een zeer mooie taal. Een kopje koffie zal ik al kunnen bestellen, maar de rest moet ik nog leren. Nadat ik het gesprek met de leraar heb gehad leek het hem beter om de lessen in groepsverband te leren. Zo kan ik van de medecursisten leren hoe je het beste de woorden moet uitspreken. Natuurlijk is daar de leraar voor, maar al doende leer je op deze manier veel van elkaar.

Heb je na het lezen van deze blog ook interesse gekregen in het volgen van een buitenlandse taal, kijk dan eens wat Interlangues voor je kan betekenen. Wie weet kan jij ook tijdens je vakantie in de eigen taal eten bestellen.