Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Fysio Veldhoven

Physiotherapist doing with child exercise for knee

Als je in de omgeving van Veldhoven woont kun je bij sportklachten en gewone blessures terecht bij fysio Veldhoven, ofwel Claessens / Van de Rijt. Fysio Veldhoven staat onder de bezielende leiding van deze twee fysiotherapeuten. Zij zijn gestart in de fysiotherapie met het behandelen van sportblessures, maar ze behandelen uiteraard ook alle andere blessures. De visie bij Fysio Veldhoven is, dat niemand pijn hoeft te hebben bij het bewegen. De behandelingen zijn er aanvankelijk op gericht om de pijnklachten door blessures zo snel mogelijk te verminderen. Daarna wordt in de behandelingen gewerkt aan volledig herstel.

Specialist bij sportblessures

Door de jarenlange behandeling van diverse soorten sportblessures is Fysio Veldhoven uitgegroeid tot een echte specialist op dat gebied. De beide therapeuten zijn een partner van SportMáx. Dat is een medisch sportcentrum, dat mede op initiatief van het Máxima Medisch Centrum is opgericht. SportMáx is ook een Olympisch steunpunt. Fysio Veldhoven levert deskundigheid aan SportMáx, maar heeft daar ook profijt van. Als er cliënten in de praktijk komen waarvan niet duidelijk is hoe ernstig hun sportblessures zijn, kunnen ze een beroep doen op de deskundigheid van andere specialisten van SportMáx. Ook kan er gebruik worden gemaakt van dure apparatuur om de blessures te onderzoeken.

Behandelingen minimaliseren

Bij Fysio Veldhoven wordt geprobeerd om het aantal behandelingen fysiotherapie zo laag mogelijk te houden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de ervaringen die zijn opgedaan bij de behandeling van sporters. Behandelplannen worden altijd volledig op maat gemaakt. Bij Fysio Veldhoven ben je niet gebonden aan kantoortijden. Als je graag behandeld wilt worden na werktijden is dat geen enkel probleem. De praktijk is ook in de avonduren geopend, want de fysiotherapeuten begrijpen dat het heel vervelend is als een werknemer elke week een aantal keren vrij moet nemen voor de behandeling van zijn blessures.