Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Geweldige autorijschool in Leusden

autorijschool Leusden

Omdat ik zonder problemen mijn rijbewijs heb gehaald, kan ik het van de daken roepen dat de autorijschool in Leusden de beste is.  Helaas heb ik jaren geleden de diagnose ADHD gekregen. Daar heb ik nu redelijk mee leren leven, mede dankzij tabletten. Maar dat is wel eens anders geweest. Soms was ik zo druk, dat ik moe van mijzelf werd. Toen ik thuis opperde dat ik graag mijn rijbewijs wilden halen, werd mij dit afgeraden. Maar ik ben ik niet als ik het niet eerst ga proberen. Daarom was ik op zoek gegaan naar een opleiding, waar zij ervaring hebben met mensen die een beperking hebben.  autorijschool Leusden

Wat een geweldige instructeur

Omdat ik ook graag aan de slogan van de autorijschool in Leusden wilde voldoen: Geen zin meer om te fietse? Neem les bij Wietse! Heb ik mij ingeschreven voor mijn eerste les. Je kan dit aal doen door het contactformulier op de website in te vullen, of te bellen naar het nummer 033-4332580.

Inmiddels had ik mijn rijbewijs op zak. Zonder problemen ben ik in de eerste keer geslaagd. Mijn ouders hadden het mij afgeraden om op cursus te gaan, maar nu zijn zij alleen maar bijzonder trots op mij.