Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Het rijbewijs in Nijmegen halen

Wil jij ook jouw rijbewijs Nijmegen halen, kijk dan eens op de website van de ANWB. Hier kan je lessen nemen die speciaal op jou zijn afgestemd. Nadat je eerst een proefles neemt kan er zo bepaald worden hoeveel er precies nodig zijn. Hiervoor moet je wel eerst €35,- betalen, maar die krijg je terug zodra je hier de vervolg opleiding gaat nemen. 

Vanaf 16,5 jaar kan je hier al terecht voor een cursus. Helaas moet je dan nog wel tot je 18e wachten voordat je helemaal alleen op pas mag gaan. Tot de 18e kan je iemand aanwijzen als jouw begeleider. Hiervoor moet diegene wel een tijd in het bezit zijn van het bewuste papiertje.  rijbewijs Nijmegen

Geweldige instructeur

Nooit geweten dat een rijbewijs halen in Nijmegen zo leuk kon zijn. Vanaf het eerste moment dat ik plaats nam achter het stuur, klikte het al bijzonder goed tussen de instructeur en mij. Gelukkig maar, want daar was ik er bang voor dat er iemand naast mij kwam zitten die ik totaal niet zal mogen. Het was voor mij dan ook een teleurstelling als ik na het uur rijden weer thuis werd afgezet. Behalve dat ik tijdens dit uur altijd veel leer, voelde ik mij al meteen op mijn gemak. De angst om zelf achter het stuur te zitten is mij 100 % meegevallen.  rijbewijs Nijmegen

Het resultaat is er dan ook naar en heb ik inmiddels het bewuste pasje in de eerste keer gehaald. Tegenwoordig kan ik in mijn eigen auto achter het stuur gaan zitten en zo lekker de weg op gaan.