Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Naar de kappersschool in Venlo

kappersschool Venlo

Ondanks ik al een tijdje werk als kapster, ga ik regelmatig naar de kappersschool in Venlo. De lessen worden bij de Coiffure Paris gegeven en is zeker voor iedereen die werkzaam is in dit beroep, of hierin wilt gaan werken zeker een must. Degene die deze cursus geeft is Loubna Karim en zij is een gedreven top styliste. Zo kan zij in meerdere lessen jou de kneepjes van het vak leren, maar ook een prachtig bruidskapsel bestaat tot de mogelijkheden.  Maar niet alleen is dit het juiste adres om de kneepjes van het vak te leren, tevens kan je hier terecht voor  haarbehandelingen, gelnagels, harsen, visagie, cursussen en workshops, epileren en verven van wenkbrauwen en bruidsstyling. kappersschool Venlo

Leuke cursus

Deze keer heb ik mij weer opgegeven voor een cursus opsteken bij de kappersschool in Venlo.  Hier leer je tijdens een seminair van 2 dagen en van 5 uur per dag allerlei soorten opsteektechnieken. Natuurlijk weet ik wel een beetje hoe je deze techniek het beste kan uitvoeren. Maar het is natuurlijk fijn om van de laatste trends op de hoogte te zijn.

Ook nieuwsgierig naar dit vak en wil jij hier meer van weten. Geef je dan op via het formulier dat te vinden is op de website van Coiffure Paris.