Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Opleidingsintermediair is goed voor een bedrijf

Mycademy

MyCademy is een opleidingsintermediair die veel verstand heeft van lesgeven en goede cursussen. Ze staan voor een goede doorontwikkeling van een persoon. Door je kennis te verbreden kan je veel belangrijker worden binnen een bedrijf. Je kan een veel betere baan krijgen en jezelf ontwikkelen wat het allerbelangrijkste is in je leven. Door jezelf te ontwikkelen door de jaren heen. Zo daag je jezelf meer uit om veel te leren en om veel meer te kunnen binnen een bedrijf. Via een LMS kan je eenvoudig veel cursussen volgen op je eigen tempo. Zo leer je heel eenvoudig allerlei nieuwe skills. Een LMS is een systeem waar je allerlei cursussen op kan volgen. Als bedrijf kan je ook cursussen op een LMS zetten voor je werknemers om te volgen. Zo kunnen je werknemers meer leren en worden ze meer uitgedaagd. Op lange termijn scheelt dit je een hoop geld. Dit komt omdat je werknemers meer werk kunnen hebben dan voor de cursus. Daarnaast hebben ze ook minder de neiging om een betere baan te zoeken en dat scheelt je veel tijd en dus geld.

Opleidingsintermediair

Learning Management Systeem

Een Learning Management Systeem oftewel een LMS is een systeem waar je online trainingen op kan geven. De mensen van MyCademy hebben zo’n LMS, Je kan hier voor een voordelige prijs al je trainingen kwijt voor je werknemers. Dit scheelt je heel veel geld tegenover het zelf maken en onderhouden van een LMS. Al vele grote bedrijven zijn je voorgegaan om hun trainingen op het systeem van MyCademy te zetten. 

MyCademy

MyCademy staat voor een goede doorontwikkeling na een opleiding. Ze zien een opleiding als basiskennis en de trainingen die bedrijven en instanties geven als een verdieping op de stof die je tijdens je opleiding hebt gehad. Ze zijn begonnen met hun bedrijf omdat ze zagen dat bedrijven moeilijk aan een goede omgeving konden komen waar ze hun trainingen konden houden voor een eerlijke en voordelige prijs. Door de mensen van MyCademy kan dit nu wel.

Opleidingsintermediair

De klantenservice

De klantenservice van MyCademy hebben een uitstekende klantenservice. Ze hebben mensen die altijd je telefoon kunnen opnemen. Dit doen ze deskundig en op een klantvriendelijke manier. Ze kunnen je veel leren over wat een opleidingsintermediair doet . Verder kunnen ze je voorzien van persoonlijk advies over wat het beste is voor jouw bedrijf. Ze kunnen je ook helpen bij het opzetten van de trainingen op de server. Op de website kan je ook lezen wat de ervaringen van andere mensen zijn die door de mensen van MyCademy zijn geholpen. Daarnaast kan je op de website vinden wat je moet doen als je een klacht wilt indienen en hoe je moet solliciteren bij MyCademy. Tot slot kan je lezen wanneer MyCademy is de krant is gekomen en met wat. Als je geen tijd hebt om even te bellen kun je ook altijd een berichtje sturen via de website. Hier staat namelijk een live klantenservice waar je jouw vraag kan achterlaten. Hier wordt zo snel mogelijk op gereageerd.