Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Rijschool Elst zorgt voor de perfecte slagingskans !

Ben jij opzoek naar een rijschool, maar weet je niet welke je moet kiezen. Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn de ideale rijschool die jou garanderen om te slagen !

Wie zijn wij ?

Sinds 2001 zijn wij begonnen met onze rijschool onder de naam Frank Driessen/Salie. Na 16 jaar zijn wij nu groter en sterker als team en meer ervaren. Onze lessen worden onder andere gegeven door Salie, Harriet, Susanne, Yvonne, Osman, Marieke en Dennis. Wij heten nu ook daarom Rijschool Elst

Wat hebben wij jou te bieden ?

Door ons ervaren rijinstructeurs, helpen wij je zo je rijbewijs halen. Door onze goede kwaliteit, service en klantvriendelijkheid, zorgen wij ervoor dat jij je op je gemakt voelt tijdens de lessen en laten we zien wat je allemaal op het examen kunt verwachten. Ook geven wij de juiste uitleg, als je iets niet begrijpt of niet weet hoe je het moet doen. Daarnaast houden we je ten allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en modernste manieren om les aan je te geven. Bij ons kun je ook zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit verwachten. Doordat wij aangesloten zijn bij de vereniging rijschool Belangen en Stichting Rijschool Belangen. Bieden wij als Rijschool Elst een aantrekkelijke prijs voor jou met onze verschillende pakketten.

Contact

Ben jij na het lezen nieuwsgierig geworden om een kijkje te nemen bij onze Rijschool Elst, neem dan zo snel mogelijk contact op via de telefoon of e-mail.