Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Time management cursus

Heeft u dagelijks te maken met een te kort aan tijd? Lukt het u niet om uw planning af te maken door kleine klusjes die steeds tussendoor komen? Is uw mailbox overvol, en weet u niet meer waar u moet beginnen? Dit zijn veelvoorkomende zaken in de werkwereld. Daarom bieden wij bij timemanagement als initiatief van Tijdswinst dé cursus aan om uw problemen te verhelpen. Wij bieden Nederlands best beoordeelde time management cursus, die er voor zorgt dat u uw werk en leven weer onder controle krijgt. Bekijk dus nu snel de opties op onze website, en maak snel een afspraak!

De beste time management cursus van Nederland!

Elke dag proberen wij bij timemanagement nieuwe tips en tricks te vinden voor het oplossen van stress en tijd te kort. Onze professionals zijn al jaren specialist op dit gebied, en werken altijd aan een verbeterde methode. Daarom zijn wij dé specialist op het gebied van timemanagement.

Op onze website bieden wij verschillende time management training aan. Zo bieden wij:

  • 1 daagse open trainingen. Deze training is online te volgen, maar kan ook gevolgd worden bij een locatie bij u in de buurt. De time management cursus duurt maar 1 dag, Binnen deze dag leert u de beste technieken op het gebied van tijdswinst. Onze cursus vind plaats in kleine groepen, zodat iedereen individuele hulp krijgt.
  • In-company groepstraining. In deze training komt u met een groep collega’s op locatie, of komen wij naar u. Dit verbeterd de band tussen u en uw collega’s, en verbeterd ook nog eens voor iedereen individueel. Deze time management training is ideaal voor bedrijven!
  • Als laatste bieden wij ook workshops en lezingen aan. U kan luisteren naar een lezing voor een grote groep mensen, maar ook voor uw bedrijf. U leert de nieuwste tips en tricks op het gebied van time management, en alle tips zijn meteen toepasbaar!

Zorg er dus niet voor dat u lijd onder de vele druk van uw werk. Time management is gemakkelijk te leren, maar soms moeilijk toe te passen. Daarom doen wij bij onze time management cursus ons best om u op een zo gemakkelijke manier in te wijden tot het concept van time management.

Dé time management training voor u!

Leer alleen of samen met uw collega’s alledaagse problemen op te lossen door middel van onze time management tips! Volg nu dé time management training waar u 100% wat nieuws leert. Deze training kan gevolgd worden in zowel Nederlands als Engels. U kan vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze in-company training, bij u op locatie.

Wij zijn erg kritisch over onze eigen werkwijze en trainingen, en vinden het onze prioriteit dat wij de beste time management training voor u organiseren. Wij vragen na elke training om feedback, dat wij gebruiken om onze cursus optimaal te laten verlopen. Zo kunnen wij kwaliteit trainingen geven zowel nu als in de toekomst!

Bekijk dus nu de verschillende opties die wij bieden op onze website. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op. U kan ook verschillende tips en tricks vinden op het gebied van time management op onze website.

Lees meer…