Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Tip: Alphense Verkeersopleiding, de autorijschool in Leiden

Wanneer je op zoek bent naar een goede rijschool, kijk dan eens op de site van de Alphense Verkeersopleiding, autorijschool Leiden. Hier kan je niet alleen terecht voor het behalen van je autorijbewijs, maar ook voor een brommer,- en een motorrijbewijs ben je hier aan het juiste adres. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat de lessen die je hier kan volgen zeer leerzaam zijn en de instructeurs alle geduld van de wereld hebben. Vaak genoeg gebeurde het tijdens de les dat mijn motor van de auto af sloeg, ik raakte dan in paniek, maar de instructeur bleef kalm en zorgde ervoor dat ik snel weer verder kon rijden.  

Ook voor theorie lessen kan je hier terecht

Voordat ik eindelijk mijn examen voor het autorijbewijs kon aanvragen, moest ik eerst in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Door het volgen van de theorielessen bij deze autorijschool hier in Leiden en de vele examenoefeningen die ik kon maken ben ik al snel geslaagd voor het theorie-examen en kon eindelijk de praktijk examen worden aangevraagd. Niet veel later was het dan de grote dag om het examen af te leggen. Na heel wat zweet en stress kreeg ik te horen dat ik geslaagd was.