Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Inspirerend lesmateriaal vinden voor het VMBO

De Dubbelklik methode biedt inspirerend en praktisch lesmateriaal voor VMBO leerlingen. Deze methode is gericht op beroepsgerichte vakken en is uitvoerbaar en uitdagend. De gebruikers van deze methode komen uit het hele land, van Maastricht tot Delfzijl en van Enschede tot Den Haag. De verschillende lesmaterialen worden onderverdeeld in verschillende categorieën zoals zorg en welzijn, dienstverlening en producten, de onderbouw, keuzevakken en office vaardigheden. Het innovatieve lesmateriaal wordt door betrokken medewerkers met de achtergrond van VMBO-docent samengesteld en ontwikkeld. De auteurs zijn veelal ook zelf werkzaam als docent waardoor het lesmateriaal haarfijn aansluit op de behoeften in het onderwijs.

Wat biedt Dubbelklik?

Dubbelklik biedt videohandleidingen voor elk leerniveau. Dit is vaak effectiever dan het laten lezen van teksten en wordt de uitleg voor VMBO-leerlingen een stuk levendiger. De ICT-vaardigheden die terugkomen in de examens worden uitvoerig behandeld. Daarnaast biedt de methode een gebalanceerde combinatie van papieren en digitale opdrachten. Alle opdrachten kunnen dan ook eenvoudig worden geprint. Ook worden er voor de bovenbouw meerdere keuzevakken geboden en kunnen door docenten eenvoudig voor een leerling ontsloten worden. Op het portaal van dubbelklik kun je eenvoudig de vooruitgang van de leerlingen inzien. Daarbij kun je ook eenvoudig feedback en beoordelingen geven via dit portaal. Bovendien bestaan er specifieke examenmodules zodat leerlingen goed voorbereid kunnen worden voor het examen. 

Dubbelklik lesmateriaal bestellen

Wanneer je het lesmateriaal wenst te bestellen kun je het bestelformulier printen, invullen en opsturen per post of per e-mail. Om eerst te kijken hoe het lesmateriaal eruit ziet, kun je eerst via de website een demo-versie aanvragen. Daarnaast kun je voor overige vragen altijd contact opnemen per e-mail of telefoon en de veelgestelde vragen doorlezen.