Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Is het tijd om een time management workshop te gaan volgen?

Ik heb een bedrijfje die ik helemaal zelf run en 2 kinderen van 5 jaar. Ik heb het dus heel de week druk en eigenlijk geen rust momentje. Ik vind het ook heel moeilijk om goed tijd te managen. Ik moet bijna elke dag bestellingen verwerken, inpakken en verzenden. Dan nog twee kinderen die ik zelf opvoed die ik moet brengen naar school en moet ophalen van de kinderopvang. Ik wil graag timemanagement leren en meer rust in mijn hoofd kunnen creëren zodat ik ook er meer kan zijn voor mijn kinderen. Mijn vriendin die zelf ook een bedrijf heeft vertelde me dat zij hier ook moeite mee had en daarvoor een time management workshop heeft gevold, ik wist niet eens dat dat bestond maar het klonk goed. Ze vertelde dat dit haar goed heeft geholpen om te kunnen leren om het moederleven en werkleven te kunnen combineren. Ik ging opzoek naar een website die deze time management workshop geven, het liefst online omdat ik geen tijd heb om heel de dag weg te zijn van huis. Ik kwam terecht op de website timemanagement.net waar ze verschillende time management workshops geven: open training, online open training en in-company training. Ik klikte op online open training omdat ik graag een online time management workshop wilde volgend. Op de site staat beschreven wat de voordelen zijn van zo’n training. Je werkt in kleine groepen van 8 mensen dus er is veel persoonlijke aandacht, 4 jaar uitgeroepen als “beste opleider van Nederland”, er zijn meer dan 5000 beoordelingen en de kosten zijn €325 all-in. Je volgt eerst de time management workshop online hier leer je alles wat je moet weten in kleine groepen. Vervolgens pas je wat je hebt geleerd in de time management workshop aan in het echte leven. Daarnaast kun je dagelijks oefenen met het oefenmateriaal die gegeven wordt, om je timemanagement te verbeteren. Ze verwachten niet dat je na de eerste training gelijk alles weet dus er is ook een opfris time management workshop, hier mag je onbeperkt gebruik van maken. Het is een superhandige time management workshop te volgen want die je echt leert hoe je tijd beter kan indelen, plus je kan zolang als je wilt de opfris training doen.

Schrijf u in voor een timemanagement workshop via deze site

Een fijne site om te gebruiken met informatie over de time management workshop, ook wat je kan doen na dat je de cursus hebt gevolgd. Ze zijn al 4 jaar verkozen tot beste opleider van Nederland en dat is wel leuk om te weten dat een cursus zo goed is dat het verkozen wordt.
Ik ben zeker blij dat ik deze website heb gevonden en ik kan ook met Volle overtuiging zeggen dat ik weet dat de timemanagement cursus gaat helpen met het combineren van mijn werkleven en moederleven.

timemanagement cursus die u helpt met drukke schema’s

Een cursus die u kan helpen in het dagelijks leven dus ik raad u deze website aan omdat:

  • U een goede timemanagement cursus kunt volgen
  • U onbeperkt een opfriscursus kunt volgen
  • U een cursus krijgt van een bedrijf die is verkozen tot beste opleider van Nederland

Heeft u toch nog vragen of wilt u meer informatie kunt altijd de website bezoeken. Het adres is timemanagement.net.