Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Wilt u zich vandaag nog inschrijven voor een c sharp cursus?

Sinds 2 jaar ben ik werkzaam bij een IT bedrijf. Ik heb hier doorgestroomd vanuit mijn derdejaarsstage van mijn HBO opleiding. De opleiding heb ik destijds met succes afgerond en zo heb ik destijds een jaarcontract gekregen bij het bedrijf waar ik nu werkzaam ben. Tijdens mijn eerste jaar heb ik veel cursussen kunnen volgen om mijn niveau te kunnen verbeteren. Mijn werkgever heeft in dit jaar veel geïnvesteerd in mij en dat is zowel voor het bedrijf als voor mijn CV een pré. Na het jaarcontract heb ik nog een contract gekregen. Dit contract is nu halverwege. Het is voor mijn kansen op nóg een jaarcontract van belang dat ik mijzelf aantrekkelijk maak voor mijn werkgever. Dit houdt in dat ik kan laten zien dat het bedrijf waar ik werk veel baat bij mijn aanwezigheid heeft. Ik probeer dit te laten zien door nog meer te investeren in cursussen die maken dat ik goede productie kan blijven leveren. Ik heb bij de afdeling P&O gevraagd of er binnen mijn secundaire arbeidsvoorwaarden mogelijkheden zijn om een training (deels) te kunnen laten vergoeden. Dit bleek een mogelijkheid te zijn. Hiervoor is een opleidingsbudget opgenomen. Deze kan ik vrij besteden aan cursussen en opleidingen die ik wil volgen. Omdat ik weet dat er binnenkort een grote opdracht door mijn werkgever wordt gegund waarbij c sharp kennis nodig is, zou ik graag een c sharp cursus willen volgen. Ik heb hiervoor research gedaan bij collega’s en een gedeelte van mijn collega’s had hier ook interesse voor. Daarom hebben wij gezamenlijk gekeken op welke plaatsen wij een c sharp cursus zouden kunnen volgen. Een aantal collega’s hebben in hun eigen netwerk geïnformeerd of er een goede c sharp cursus gegeven wordt. Daarnaast hebben wij ook op het internet gezocht naar het volgen van een goede c sharp cursus. Hierbij kwamen wij allerlei opleidingsinstituten tegen die een c sharp cursus aanbieden. spiraltrain.nl was een van die partijen die een goede c sharp cursus aanbiedt. Wij hebben op de website gekeken van spiraltrain.nl en zagen dat zij allerlei cursussen aanbieden voor IT-ers, waaronder een c sharp cursus.

C sharp cursus voor medewerkers met een java achtergrond

De c sharp cursus die wordt gegeven is bedoelt voor mensen met achtergrondkennis van Java, C++, Delphi of Visual Basic. Wanneer u één van deze achtergronden heeft is het volgen van een c sharp cursus bij spiraltrain eenvoudig te regelen. Op de website is te zien wat de cursus inhoudt, hoe deze opgebouwd is en wat de reviews zijn van de c sharp cursus. Op deze manier krijgt u een compleet beeld van wat u kunt verwachten en wat anderen daarvan vinden. Voor mij was de c sharp cursus deels te bekostigen vanuit mijn opleidingsbudget. Na wat overleg met de medewerker P&O heb ik de cursus online aangevraagd en vond ik dat dit duidelijk en snel geregeld was.

Een opleiding voor iedereen in de IT

Bent u nieuwsgierig geworden hoe u uw kennis zou kunnen bijhouden? Ga dan eens:

  • Naar de website spiraltrain.nl
  • Naar de mogelijkheden kijken die u heeft om een cursus te volgen
  • Een aanmelding doen bij een van de opleidingen die aangeboden wordt

Ik hoop dat u net als ik blijft leren binnen uw IT carrière. Kijkt u daarvoor eens op de website van dit bedrijf.