Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Zou een workshop gesprekstechnieken interessant voor u kunnen zijn?

Ik werk voor een congresbureau als personal assistant van een van de twee directeuren. Vaak heel leuk werk om te doen en soms is het ook echt heel vervelend werk. De directeur is tamelijk dominant en kan dit soms ook erg naar mij toe uiten. Dan baal ik wel van zijn manier van aanpak. Dat geldt eigenlijk ook voor de rest van het bestuur en het management. Communiceren is niet hun sterkste vak en een goed gesprek kunnen ze niet echt voeren. Ik kon me herinneren dat ik weleens een workshop gesprekstechnieken heb gevolgd en besloot een bedrijf te gaan zoeken die deze workshop gesprekstechnieken geeft. Naar mijn mening, en gelukkig ook naar die van de directeur die er hetzelfde in staat als ik, hebben de managers en het bestuur deze workshop gesprekstechnieken ook nodig. Dus ben ik op de site gesprekstechnieken.com terecht gekomen en heb ik een workshop geboekt voor een man of 20. Ik vond mezelf best stoer gezien ik echt in een zakenwereld zit met allemaal alfa-mannetjes. Ze geven korte en krachtige workshops van 20 minuten tot een halve dag, natuurlijk in overleg met u. Ze gaven aan dat het actuele workshops zijn met het laatste nieuws en inzichten, ze zijn drie jaar uitgeroepen tot opleider van Nederland. De volgende thema’s komen aan bod: conflicthantering, luisteren-samenvatten-doorvragen, feedback geven aan de mensen om je heen maar ook kunnen ontvangen natuurlijk, effectief communiceren; hoe breng je de boodschap zo goed mogelijk over aan de ander en hoe ontvang je die zo goed mogelijk? U kunt met een groep tot 50 personen terecht voor een workshop gesprekstechnieken. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via mail of telefoon. Ze bieden ook trainingen aan voor een persoon, maar daar was ik op dat moment niet naar op zoek. U kunt het bedrijf mailen of bellen en ze zijn goed bereikbaar. Ze bieden ook een cursus communicatie aan, ook non-verbale communicatie, een cursus omgaan met weerstand en een cursus luisteren. Allemaal hartstikke interessant!

Een workshop gesprekstechnieken, erg leerzaam!

Wat ik kan vertellen is dat de workshop heel fijn was en de managers en de mannen en vrouwen van het bestuur hebben er ook echt wat aan gehad. Wat mij persoonlijk betreft vond ik het leuk om het te regelen en de medewerkers van het bedrijf maakten het me ook heel erg gemakkelijk. De keuze was snel gemaakt, de offerte kwam supersnel binnen en zo konden we gelijk een datum prikken.

Ook toe aan verbale empowerment?

Dan gaat u snel naar deze website, omdat:

  • Ze een mooi aanbod hebben van diverse cursussen, workshops en trainingen.
  • Ze zeer effectief werken en alles goed regelen.
  • U medewerkers er beter van terugkomen.

Dan is het een makkelijke keuze vind u ook niet? Gewoon even een kijkje gaan nemen op de site om alle voordelen op een rijtje te zetten naast alle nadelen, waar ik er geen van heb gevonden trouwens. Wij zijn erg tevreden over deze website en wat ze aanbieden en dat zegt wat, want mijn directeur is niet de makkelijkste kan ik u vertellen!

Lees meer…