Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Effectiever werken door Boot taaltrainingen

Taalreis-Florence-1100x340

Sinds kort opereert mijn bedrijf ook met bedrijven in Duitsland. Eigenlijk dacht ik in het begin dat ik wel uit de voeten kon met mijn Duits, maar ik heb gemerkt dat zakelijk Duits mij niet heel goed afgaat. Het personeel heeft het soms ook moeilijk met de Duitse taal en ik merk dat dit ten koste gaat van de effectiviteit. Om de communicatie met de Duitse bedrijven zo goed mogelijk te laten verlopen heb ik besloten om te gaan investeren in mijn personeel.

Investeren in effectiviteit

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Voordat ik besloot om voor taaltrainingen te kiezen heb ik het internet afgezocht. Op het internet kwam ik namelijk veel ervaringen tegen van ondernemers en medewerkers over de taaltrainingen. Eigenlijk waren de meeste ervaringen positief en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goed bedrijf dat de taaltrainingen kon geven.

logo_website_taaltrainingenVia de ervaringen die ik las op de sites kwam ik terecht op de website van Boot taaltrainingen. De website heb ik al een aantal keer langs zien komen en daarom werd ik nieuwsgierig. Nadat ik de website had bezocht was ik overtuigd dat de Boot taaltrainingen goed waren voor mijn personeel.

Omdat ik eerst een indruk wilde hebben van de mensen die de trainingen gaven heb ik de docenten uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens het gesprek hebben we alle opties besproken en zo zijn wij tot een mooi plan gekomen.

De taaltrainingen zijn grotendeels afgerond en ik merk dat het personeel een stuk effectiever werkt. Het was wel een grote investering, maar ik weet zeker dat deze zich binnen no time uitbetaald!