Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Spaans leren doe je niet zomaar

sevilla-naranjos-3Spaans leren doe je niet zomaar

Ik ben altijd al gek geweest op talen en ik wilde altijd al Spaans leren. Het enige is dat je Spaans leren niet zomaar doet, omdat het dus een hele lastige taal is en het moet je liggen. Mijn moeder kan ook Spaans, zij moest Spaans leren op school en ze vond het ook heel leuk. Ik ben blij dat mijn moeder mij kan helpen met Spaans leren, want ik heb het ook gekozen als een vak op school. Mijn vader vond het niet zo’n slim idee en hij wilde dat ik Duits ging leren, maar Duits vind ik een hele saaie taal. Mijn moeder vond het gelukkig wel heel leuk dat ik voor Spaans leren heb gekozen. Normaal kan mijn moeder mij nooit helpen met huiswerk en nu kan dat wel een keer. Spaans leren lijkt mij wel heel leuk, ik vind Spanje ook een heel mooi land en ik zou er graag een keer op vakantie heen willen gaan, natuurlijk wil ik wel eerst goed Spaans kunnen spreken voordat we daarheen gaan. De eerste les Spaans was heel leuk en we gaan natuurlijk eerst de basis leren. We kregen ook altijd huiswerk mee wat we moesten leren. Spaans leren was echt heel lastig en ik had het nog wel iets makkelijker verwacht dat wat we nu krijgen. Gelukkig helpt mijn moeder me goed en Spaans leren maakt het daardoor wel iets makkelijker. Het eerste cijfer van Spaans was gelukkig wel een voldoende, geen hoge, maar wel een voldoende. Mijn vader was daar niet zo blij mee, omdat ik normaal altijd boven een zeven haal. Spaans leren vond ik toch heel leuk en ik wilde het echt doorzetten. Nu ik mijn diploma heb kan ik heel goed Spaans spreken.