Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Loopbaanadvies na mijn revalidatie

Loopbaanadvies na mijn revalidatie

Ik heb nu al een tijdje loopbaanadvies van een coaching bedrijf. Het loopbaanadvies helpt mij wel een beetje. Ik heb namelijk moeilijke jaren achter de rug. Na mijn studie heb ik een motor ongeluk gehad waardoor ik nooit heb kunnen werken, ik heb jaren gerevalideerd en na mijn revalidatie had ik geen idee waar ik naar toe moest. Ik had moeite met het zoeken van een baan, was onzeker en wist niet meer veel van mijn studie. Daar naast moest ik een gat van twee jaar verklaren, de meeste bedrijven waren hier niet blij mee. Daarom is het loopbaanadvies voor mij goed, mijn tante kwam er mee, mijn ouders wilde al dat ik in therapie ging, maar ik vond dit onzin, daarnaast vind ik dat je dan echt in een therapiewereld belandt en daar had ik geen zin in. Mijn tante snapte dit en kwam dus met het loopbaanadvies, samen met een coach kijken we naar mijn toekomst, hoe ik het het handigst aan kan pakken, maar ook helpt hij mij bij het maken van sollicitatie brieven en ga zo maar door. Heel erg fijn, helaas heb ik nog steeds geen baan, maar dit komt ook door de crisis. Het loopbaanadvies gaat dus nog wel even een tijdje door, het is nu het doel om een paar cursussen te volgen om mij zelf nog meer te profileren, dit vind ik erg fijn want ik heb er wel weer zin in om weer wat te leren.