Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Een coaching opleiding volg je bij de TC Academy

Wil je meer info over een coaching opleiding? Misschien wil je wel ontdekken of het iets voor jou is. In dat geval is het aan te raden om eens een kijkje te nemen op de website van TC Academy. Dit instituut is één van de beste organisaties binnen Nederland op het gebied van opleidingen voor trainers en coaches. Hierbij wordt de link gelegd met het vakgebied van de cursist. Je wordt dus niet alleen opgeleid tot trainer of coach, maar jouw kennis over jouw werkgebied wordt ook nog eens verdiept. Daarnaast is een coaching opleiding bij de TC Academy goed voor je algemene ontwikkeling.

Voor welke coaching opleiding kun je kiezen?

Een blik op de site van de TC Academy vertelt je genoeg: hier vind je een groot en divers assortiment aan coaching opleidingen. De lengte van deze opleidingen zijn variabel. Sommige opleidingen duren 18 dagen, andere juist 13 dagen. Wat wel voor alle coaching opleidingen van TC Academy geldt is het feit dat je een Post HBO erkend diploma ontvangt na het afronden van de opleiding. Je diploma is dus ook daadwerkelijk van waarde.

Veelal worden de opleidingen van TC Academy in twee steden gegeven: Rotterdam en Utrecht. Als afstudeeropdracht krijg je over het algemeen de mogelijkheid om jouw kennis in de praktijk te toetsen. Zo zie je meteen de meerwaarde van een coaching opleiding bij de TC Academy. Op de site van dit instituut zie je meerdere coaching opleidingen. Voorbeelden hiervan zijn Post HBO trainer, Post HBO coach of Post HBO loopbaancoach.