Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Goedkoop Rijles Tiel bij verkeersschool ANWB

Rijles Tiel

Rijles TielTegenwoordig is het hartstikke belangrijk om de beschikking te hebben over een rijbewijs. Zodoende ben ik afgelopen opzoek gegaan naar een bedrijf waar ik goedkoop kon rijlessen. Met deze gedachte ben ik rond gaan neuzen op het internet helaas zonder resultaat. Een aantal dagen later vertelde een goede vriendin van mij over Rijles TielRijles Tiel hoort bij verkeersschool ANWB en volgens haar is ANWB een goede verkeersschool.

Ook vertelde zij een aantal diensten van ANWB zie hieronder:

  1. De beste instructeurs
  2. Goedkoop rijlessen
  3. Hoog slagingspercentage
  4. Mogelijk om tiendaagse cursus bij te wonen
  5. In een pakket gratis theorie examen
  6. In een pakket gratis praktijk examen

Na het horen van deze diensten en voordelen nam ik het besluit een kijkje te nemen op de website. Na de website bekeken te hebben nam ik vrij snel het besluit een pakket te kopen bij deze verkeersschool.

ANWB

Verstandige keuze

Achteraf kan ik u dan ook vertellen dat het kiezen voor deze verkeersschool een verstandige keuze is gebleken. Voor een zeer voordelige prijs kreeg ik 25 rijlessen met theorie en praktijk examen. Binnen een aantal weken behaalde ik het theorie examen, op dat moment had ik zo’n vijftien lessen gevolgd.Na de 25 rijlessen stond het praktijk examen op de planning. Met trots kan ik u dan ook vertellen dat ik het praktijkexamen in een keer heb behaald.

Wanneer u snel wilt slagen voor uw rijbewijs, raad ik het u aan een kijkje te nemen op de website van ANWB. Het is geweldige verkeersschool met de beste instructeurs in dienst!

Goede service