Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Het is dus blijkbaar mogelijk om je e rijbewijs in 1 dag te halen

Rijlesauto

e rijbewijs in 1 dagEen neef van mij is sinds een paar weken trotse eigenaar van zowel een rijbewijs b als e. Dit heeft hij bij dezelfde rijschool gedaan als ik lessen heb gehad. Wat Osseforth zo uniek maakt is dat zij de optie “e rijbewijs in 1 dag” hebben. Nu zullen de meeste van jullie dit misschien vreemd vinden maar dat kan dus echt.

Ik kan mij nog goed herinneren hoe mij rijlessen waren. Voordat ik mijn eerste rijles had was ik erg zenuwachtig. Gelukkig zag mijn instructeur dit. Vandaar dat hij eerst vijf minuten met mij sprak om zo mijn gedachten te verzetten. Natuurlijk waren we toen nog niet aan het rijden. Nadat ik wat rustiger was, begonnen we dus met rijden. Ik heb uiteindelijk zo’n 25 lessen nodig gehad, volgens mij is dit dan ook zo’n beetje het gemiddelde.

Rijlesauto

Meer over de e achter b rijbewijs van mijn neef

Zoals ik al zei had mijn neefje dus zijn e rijbewijs in 1 dag gehaald. Hiervoor moest hij dan wel de hele dag aanwezig zijn volgens Osseforth. Dit was natuurlijk dan ook geen probleem, hij verheugde zich er dan ook op om dat ‘papiertje’ gelijk al dezelfde dag mee naar te nemen.

osseforthVolgens hem was de rijles goed verzorgd. Hij kreeg precies te horen wat hij wel en wat hij niet moest doen. Op die wijze werd alles soms één keer uitgelegd en konden zij zich focussen op de dingen waar hij minder goed in was. Uiteindelijk heeft hij het met vlag en wimpel gehaald. Samen zijn we dan ook erg lovend over deze verkeersschool. Dus zoek jij er nog een? Volg onze tip dan ook!