Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Ict stage vinden is nu makkelijk!

 

 

Hallo allemaal en welkom op mijn blog. Vandaag behandel ik het onderwerp ict stage. Mijn zoon is vorig jaar begonnen met zijn eerste jaar ict, op HBO niveau. Natuurlijk ben ik erg trots op hem, dat hij een opleiding volgt op dit niveau. Het HBO is erg zwaar en hij heeft er dit jaar dan ook zeker aan moeten trekken. Na een half jaar moest hij al een stage gaan zoeken voor het laaste half jaar van zijn eerste school jaar. Een stage zoeken lijkt makkelijk maar dat bleek anders te zijn. Na ruim twee maanden zoeken had mijn zoon nog geen stage plaats gevonden. Zodoende ben ik op het internet gaan Google naar een ict stage plaats. Binnen no time kwam ik terecht op de site ict-stage.com. Ik riep mijn zoon naar beneden, en liet hem deze site zien. Gelijk begon hij met solliciteren, naar een stage plaats!

Hard werken loont!

Via deze site heeft hij verschillende sollicitaties verzonden. De volgende kreeg hij al verschillende reacties, om op gesprekken te komen. Een paar dagen later had mijn zoon eindelijk een stage plaats gevonden. Hij was hier echt super blij mee! Het is stage bij een heel groot bedrijf, waar hij veel ervaring kan gaan opdoen. Mijn zoon heeft nu al drie dagen stage gelopen, en hij spreekt er zeer lovend over. Hij vind de opleiding en zijn stage plaats geweldig!