Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Loopbaanadviseur nodig? Schakel TC Academy in

Er kunnen verschillende momenten in je leven zijn wanneer je de hulp van een loopbaanadviseur wel kunt gebruiken. Ten eerste zijn er de werknemers die net hun eerste stappen zetten op het pad van hun loopbaan. Er komt veel op je af. Dit kan bijzonder overweldigend zijn. De vraag is dan vaak ook: pas ik bij mijn nieuwe functie? Wat is de beste loopbaan voor mij? Een loopbaanadviseur kan je helpen om in kaart te brengen wat jouw kwaliteiten zijn. Vervolgens kunnen deze positieve eigenschappen gematcht worden met passende functies. Loopbaanadviseur nodig? De TC Academy helpt je graag.

Wanneer kun je een loopbaanadviseur gebruiken?

De loopbaanadviseurs van de TC Academy kunnen je op diverse momenten bijstaan. Immers kunnen niet alleen nieuwe maar ook de al wat langer meelopende medewerkers behoefte hebben aan een nieuwe impuls aan hun carrière. Soms twijfel je of jouw functie nog wel bij je past. Misschien wil je iets anders. Een loopbaanadviseur van de TC Academy helpt je om dit in kaart te brengen.

Maar ook voor werkgevers kan een loopbaanadviseur van de TC Academy een hoop uitkomsten bieden. Zeker in het geval van een fusie, een overname of een reorganisatie kan er een boel worden veranderd binnen een organisatie. Een loopbaanadviseur kan per werknemer bekijken of deze nog wel tevreden is of zijn of haar functie. Veranderingen kunnen doorgesproken worden en gekeken kan worden naar het traject. Zo kan een loopbaanadviseur van de TC Academy helpen om grote veranderingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.