Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Wat is een beëdigd vertaler en wanneer heb je deze nodig?

Als je op zoek bent naar een vertaling voor een officieel document, dan schakel je het best een beëdigd vertaler in. Een beedigd vertaler is in het bezit van een beëdigde vertaling diploma en is bekend bij de Nederlandse overheid en beëdigd door de rechtbank. In veel gevallen is het bij officiële documenten nodig dat de vertaling gebeurd door een beëdigd vertaler en kom je zeker niet weg met bijvoorbeeld Google translate. Moet jij een officieel document vertalen en vraag je je af of je dit door een beëdigd vertaler moet laten doen? Lees dan snel verder. 

Officiële documenten 

Voor veel officiële documenten is het van belang dat de vertaling zo goed en nauwkeurig mogelijk gebeurt. Je schakelt in zo’n geval het best een vertaalbureau in waar ze deze vertaling voor jou kunnen regelen. JK Translate is een voorbeeld van een vertaalbureau dat met veel beëdigde vertalers werkt en kan jouw vertaling leveren voor een scherp tarief. Ze beschikken over een grote groep beëdigde vertalers, waardoor jouw vertaling snel kan plaatsvinden en altijd door een beëdigde vertaler gebeuren kan. De kwaliteit wordt gewaarborgd en je kunt zelf kiezen wat voor een type kwaliteitscontrole voor je document wil, zodat je er zeker van bent dat jouw document volledig in orde is. 

Bereken je tarief

Ben je benieuwd wat zo’n vertaling jou zou gaan kosten? Dan kun je eenvoudig online het tarief berekenen voor jouw type document. Het tarief wordt berekend aan de hand van de bron- en doeltaal van de vertaling, het vakgebied waarbinnen de vertaling moet plaatsvinden en het aantal woorden dat moet worden vertaald. Door je tarief te berekenen krijg jij een goed beeld van de te verwachten kosten voor jouw vertaling en weet je waar je aan toe bent. De beëdigde vertalingen kunnen in alle talen worden verzorgd voor zowel bedrijven als particulieren. Door de snelle en effectieve werkwijze, zul je jouw vertaling snel in je bezit hebben.