Easy and Simple

Alles over Makkelijk Studeren

Inventor Cursus voor Cad!

1 Welkom beste lezers, ik heb weer een nieuw stukje voor de mensen onder ons die wat bij zouden willen leren. Het onderwerp van vandaag is namelijk Inventor Cursus, je zult je vast afvragen wat dit precies inhoud. Voor ik dit ga vertellen wil ik jullie eerst bedanken. Ik heb namelijk gemerkt dat de laatste tijd mijn artikelen steeds vaker beken worden. Dit zie ik aan de aantal positieve reacties die ik krijg toegestuurd op mijn stukjes! Dit is heel leuk om te zien als blogger. Het doet me goed om jullie toch een beetje te helpen met een stukje tekst! Maar verder over het onderwerp, ik ben hier op gekomen door een neefje van mij die studeert aan universiteit Wageningen.

Waarom volgt hij nou een cursus?2

hij vertelde mij dat hij met de Inventor Cursus veel meer kans krijgt op de arbeid’s markt. Veel bedrijven in de bouwkunde bijvoorbeeld zoeken iemand die grafische 3D ervaring heeft. Dit heeft namelijk veel invloed op werkzaamheden aan grote projecten. Je moet nou eenmaal soms wat ontwerpen en dat doe je dan eerst met een 3D model. Vandaar dat mijn neef ook besloot om een extra cursus te nemen. Je leert dan namelijk ook met Cad te werken dit is ook een programma die veel boykundige tegenwoordig gebruiken. Ben je ook van plan om een cursus te volgen op het gebied van 3D design kijk dan eens op de link die hier boven vermeld staat.3